Zeyha1 21 haftaligim göğüs kafesinin altında bı ağrı gibi sancı gibi bişey var mide yanması bu mu oluyor yoksa başka bişey olabilir mi
Wonderanne Zeyha1 ne tarafta canım sancı mide yanması böyle Alev alev sıcaklık oluyor midende sancı gibi değil
dilekgi123 Zeyha1 bebisini yukarda mi hissediyosun belki bebegin yukari cikmistir midene baski yapiyodur benimde bir hafta oyle oldu o hafta ultrason gunumdu gobek deligimin ustunde bakiyodu doktor kafasina cok yukari cikmisti sonra gecti
Zeyha1 Wonderanne tam göğüs kafesinin altında boşluk oluyor ya orası yada ben orası zannediyorum ama hissettiğim yer orası gibi
Zeyha1 Wonderanne gaz sancısı genelde bagirsaklarda oluyor diye onu düşünmedim ama uzandım bı sure şimdilik geçti
mom101 Zeyha1 15+2 günlük hamileyim aynı durum bendede var ama ben tam göğüs kafesimin altı ortada hiss ediyorum böyle ağır bir şey varmış gibi miğdemden görüyorum
P_6 [bilinmeyen] canım gaz sancısı olması çok muhtemel, gaz çıkarmaya çalış düzelmezse doktora sorabilirsin
P_6 [bilinmeyen] canım gaz sancısı olması çok muhtemel, gaz çıkarmaya çalış düzelmezse doktora sorabilirsin