Zuzum577 Kizlar 30 haftamdan beri mide yanmasi yasiyorum yandikca kendi kendimi kusturuyordum simdi bi su icerken bile midem yaniyor kusuyorum kendiligimden artik yemek yiyemez oldum . Cok kotuyum herseyi denedim sut ayran ilac falan filan gecmiyor drumda 38 haftana 3 hafta var biraz daha sabret diyor ama ben artik ne uyuya biliyorum ne ayakta dura biliyorum ayaklarim falanda sisti lutfen benim gibi olupta bi seyler ve ya hangi ilaci kullandiniz da iyilestiniz bi soylerseniz sevinirim artik dr bile ilaci bulamiyor ne iyi gelir diye ilac yazarken tabikide dr la paylasip oyle kullanicam sadece iyi gelsinde yeter
BerenDeren06 [bilinmeyen] süt, ayva, salatalık bunları dene canım istersen bende de oluyo süt icince hafifliyo
NurDemet Havuç hemen kesmişti benim mide yanması, 2-3 saat sonra yeniden az başlamıştı. Ama hemen fayda gördüm, tavsiye ederim.Geçmiş olsun
NurDemet Havuç hemen kesmişti benim mide yanması, 2-3 saat sonra yeniden az başlamıştı. Ama hemen fayda gördüm, tavsiye ederim.Geçmiş olsun
Aynurdogru [bilinmeyen] canim beni 25 haftadan beri var suan 32 haftalik olcaz halla devam edior ama gaviscon ilaci cok iyi tavsiye ederim rahatlatiyor hic deilse rahat bi uyku cekebiliosun
P_6 [bilinmeyen] canım 17. Haftadan beri midem yanıyor 37. Haftamdayım geçmedi. rennie duo şurup içiyorum günde 2 defa anında kesiyor gün içinde bişeyler yedikçe tekrar ediyor tabi ama stratejik saatlerde içince günü kurtarıyorum