Smgyy symslmz sen görmesende doktor görüyor canım 1 ay sonra cağırır hem kalp atışlarına hem bebeği görmeyen hayırlısı olsun canım
sinber symslmz 5+0 da karından görüldü canım olmasa da vajinalde görülür 6+0 da vajinal kalp atışını gördük
sinber Tugce1803 yaaaaaaaa inanç mısın bilmiyorum ama çoooookkk sevindim çok dua ettim sana özellikle sana 21 ay sonunda olmuş çok tebrik ederim ne kadarlık hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
snm_ symslmz canım tuvalete sıkışık git benim kalp atışı ultrasonda ilk duyulmadı doktor vajinal bakabilir ya da istersen biraz sıkışıp gel dedi bende korktuğum su içtim bir şişe 😂😂 ondan sonra beni tekrar aldı kalp atışını duyduk
sinber symslmz kendini serbest bırakırsan bişey olmaz canım ayrıca o anın etkisiyle onu düşünmüyorsun bile bir an önce görme aşkı kaplıyor içini
dilekgi123 symslmz kan testi vermismiydi beta n kacti yuksekse gorulur dusukse gec dollenmeden gostermeye bilir
symslmz dilekgi123 cuma günü betam yaklasık 1200dü yarın dört gün gecmiş olcak tahlilden bi sıkıntı yoksa beta 4800lere gelmiş olacaktır inşallah
Tugce1803 sinber Allah razı olsun canım🤲🏻Daha çok küçük 5+2 yiz şu an🙈Rabbim isteyen herkese nasip etsin🥰❤️