Çok şükür sıra bana da geldi sonunda burda aklıma ne gelirse hep sorular sorup dururdum bian sıra bana gelmeyecek sanıyordum neyseki 10 Mayıs Annelere günü 🥰gece saat 5-6 civarı çişim geldi lavaboya kalkayım derken birden su geldi tabi ilk doğum hiç bişey bilmiyorum ki daha sonra ablama mesaj attım böyle böyle diye oda çişte olabilir bekle eğer devam ederse doktora git dedi tabi o sırada eşim tosun gibi uyuyor hatta altına işemişsindir uyu bile dedi 😂 neyse ben dururmuyum ılık bir duş aldım nolur nolmaz diye duştan çıktım odaya geldim su arttı dayanamadım eşimi uyandırdım ablam demişti ki eğer ki öyle olduğu zaman tutmaya çalış tutamıyorsan o doğum suyundur diye bende denedim ve gerçekten tutulmuyormuş hemen doktora gittik tabi yolda sancılarım başladı muayene eden ebe dedi ki 4-5 cm açılman var yatış dedi ilk çok güzel karşıladım sancıları ama daha sonra beceremedim sanırım epidural veya Sezeryan istedim açılmam çok kolay ilerlediği için doktorum sezeryana karşı çıktı epiduralda anlaştık çok rahatlattı beni hiç bişey hissetmedim hatta açılmam 9 cm’e gelene kadar uyudum 😂 doktorum dalga geçti benimle hastanemizin reklamını yap uyuyarak doğum yaptım diye sora geldi Doğuma doğum esnasında epidural geç takıldığı için hemen etkisi gitmedi ıkınamadkm ve kesi atıldı bebeğim 2.980 kilo doğdu hafif sarılık başlangıcı var ikimizde çöl iyiyiz evimize geldik çok şükür 🤲🥰