Fatma112 Kızlar ya 29 haftalık hamileyim göğüs uçlarım yarık yarık ve içi beyaz duruyor normal mi Lansinoha başladım ne yapmak lazım..emzirirken acıyacağını zorlanacağımı düşünüyorum
Yasemin00 Fatma112 valla başla bacım sonra evet daha kötü oluyor bebek emerken ben de de biraz var ben zeytin yagı ve vazalin kuklanıyorum yumusatıyorum öle
NukleerBaslikliKiz Fatma112 Yapısı mi öyle cnm? Benim de tek göğsüm o şekilde çok acıyacağını düşünüyodm ama bi sorun yaşamadım doğumdan sonra kullandım lansinoh şimdi gümüş kapak kullanıyorum rahatım hala yarık mesela ama sorun olmuyo ben de
Pankek [bilinmeyen] Kızlar göğüs ucu rahmi uyarır. Çok oynamamanızı tavsiye ederim. Allah korusun rahim kasılması ve erken doğuma davetiye çıkarmasın
ozlemoz13 [bilinmeyen] [bilinmeyen] Kesinlikle katılıyorum 29 hafta çok erken bir hafta 34-35ten sonra kullanılması öneriliyor doktorlar tarafından.
Busimss [bilinmeyen] benim yarık değil ama beyazlık bende de var o süt kalıntıları diye biliyorum göğüs hazırlık yapıyor diye. Ayrıca krem icin erkek bi hagta değil mi ? 30+3 haftalıgım bende ama 34 gibi başlayacağım nasipse
Busimss [bilinmeyen] benim yarık değil ama beyazlık bende de var o süt kalıntıları diye biliyorum göğüs hazırlık yapıyor diye. Ayrıca krem icin erkek bi hagta değil mi ? 30+3 haftalıgım bende ama 34 gibi başlayacağım nasipse