Emilia Merhaba benim ilk hamileligim . 7 haftalik hamileyim yuzumde birden bire sivilceler cikmaya bashladi neden olur ??
Htceedgru Esr_mkrmn_ysf masallah yaa rabbim hayırlı güzel ömürler versin 🥰 ben bakamam diye çok korkuyorum 31 haftalık hamileyim bende korkuyorum öyle küçücük olacak ya zarar verirsem diye ☺️
Esr_mkrmn_ysf Htceedgru amin cümlemizinkine.hic öyle dusunmeyin anneliğin verdiği bişey War bakıyorsunuz dilinden sizden başkası anlamaz
Belgininannesi Hani anlatırken odayı yıktım bağırdım çağırdım yazıyorsunuz ya yapmayın insanlar okuyor ve belki korkan oluyordur evet doğum kolay değil ama bakın siz doğurdunuz ve kurtuldunuz başkasının psikolojisini etkilemenize gerek yok diye düşünüyorum
rabnaz6822 Esr_mkrmn_ysf vatana millete sana ve kocana hayırlı evlat olsun insallah 🙏bana da suni sancı verip başlatacaktı 38.haftadayken hiç istemedim suni sancı herkez kötü diyor 🤦♀️Ultrasonda gözükülen kilo mu doğdu bebiş acaba ? 🤓
Esr_mkrmn_ysf rabnaz6822 amin teşekkür ederim.karnimin 3400 gözüküyor dedi Ultrason da 3600dendi 3700 doğdu
Hilal0614 Esr_mkrmn_ysf doktorunuz kimdi bende Lokman Hekime gidiyorum sezeryan olucam 35 haftalık 2 sezeryan ilki tamamen bayıltmışlardı bunda belden aşağı olacak inşallah