ysmkml Kızlar merhaba ben heyecanıma dayanamayıp bugün başka bir doktora gittim kese var mı en azından onu bileyim diye ultrason fotoğrafı bu şekilde ama tam çözemedim bir yardımcı olur musunuz 😊
Milann ysmkml bebek ve kesesi gözüküyor doktor anlatıp kalp atışını dinletmiştir zaten nesini anlamadınız ☺️
BegumIscanTunc ysmkml kese boyutun iyi 10.75 mm ama üsteki ultrason resminde 2 tane noktacık var bebekmi onlar ?
ysmkml Yakınlaştırdığı yerdeki değil mi sadece 10 güne kadar kalp atışı duyulur dedi de çok fazla da soramadım heyecandan 🙈 teşekkür ediyorum 😊
Gzmsydr ysmkml aynen canım 10 güne duyulur acele etme çünkü büyüdükçe daha çok belli oluyor kalp atışının sesi :)
ElizKuzey Bence şanslısın kuzum maşallah 🧿 🤲🏻 5+6da sadece keseyi görebildik biz ve şimdi hem bebek görünecek mi hem kalp atışı olacak mı endişesini taşıyorum haftaya pazartesi kontrol nasıl geçecek zaman bilmem 🤷🏼♀️
ysmkml ElizKuzey bende zaman olayını düşündüm 9 ay nasıl gecicek diye 🙈 inşallah sağlıkla duyarız kalp atışlarını 🤗
ozgeakcayy Merhaba o görünen kese ve yolk sac, kese gayet sağlıklı haftaya bebek görünür ve kalp atışı duyulur.
nazsimaova BegumIscanTunc yok cnm ustteki fotoda yakinlastirilmis icindeki nokta yolk sac yani kese ve bebek var