Safie İkili test ne kadar sürüyor arkadaşlar ben her şey inceleniyor güzelce saniyordum 2 dk bile olmadı hemen baktılar bitti dediler bilgisi olan varmı nt 0.7 fka pozitif diye çıktı ultrason sonucu
Mertcik94 Safie ikili test kan veriyorsun onun sonucunda çıkan bir durum ultrasonda ölçtüğü nt yazan ense kalınlığı ve gayet normal bi değer çıkmış seninde
Gizemito Safie Benim doktorum minik bir detaylı ultrason bu demişti. Organlarının haftasıyla uyumuna bakmıştı. Yani 10 15 dakika sürdü sonra burun ve ense kalınlığına bakıp benden kan aldılar. Sıkıntı olsa söylerlerdi size endişelenmeyin 🤗
Helenjr Merhaba Safie ben geçen hafta girdim 25 dk falan sürdü ultrasonda herşeye baktı tek tek. Burun kemiğine, ense kalınlığı, baş popo mesafesi ve organ işlevleri gibi şeylere baktı. Sonra kan verdim 1 hafta sonra sonucu çıkıyor dendi.
Safie bir de folk asit bitti dedim decavit alabilirsin dedi kendin alıyorsun zaten diye reçete ya da herhangi bir şey yazmadi
Burcinerdem İkili testi yaptırırken açlık durumunuz nasıldı ben bugün gideceğim ama doktora sormayı unuttum
Burcinerdem İkili testi yaptırırken açlık durumunuz nasıldı ben bugün gideceğim ama doktora sormayı unuttum
Safie Burcinerdem ben açtım doktor kızdı bebek kimildamiyor diye tok olmak lazımms ölçüm yapabilmek için
-Minikinannesi20 [bilinmeyen] canım bana vinalac vermisti 12. Haftama kadar kullandım. Bugünden itibaren (13. Haftaya girdim) kalsiyum omega3 magnezyum vs olan 2 tane multivitamin verdi. İlaç ismi yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama biri nbl osteo formula diğeri sidefer gb.
Safie -Minikinannesi20 herkes aynı haftalar da aynı ilaçları kullanmıyor mu böyle farklılıklar kafama takiliyor