Cucek81 Kizlar ben 7 Nisan’da sezeeyan ile ilk doğumunu gerçekleştirdim ve inanın regl ağrısı bile çekemeyen bir insanim hiç zor olmadı şimdi anlatıyorum Lütfen sezerysndan çıktıktan sonra agriniz başladığı zaman ağrı kesiciyi isteyin ağrının dayanılmaz bir hal almasını beklemeyin eğer ağrı basladigi gibi ağrı kesici alırsanız ağrı kesicinin etkisi geçtikten sonraki gelen ağrı daha hafif olacak ve emin olun gelen ağrı bile regl sancisiyla eş deger değil . Özellikle sezeeyan için söylüyorum piajama takımı değil de elbise gecelik alın çünkü nekadar bol olursa olsun lastikleri canınızı yakıyor . Ve lütfen kendinize hastaneye gitmeden önce en az bir lt kayısı kompostosu yapıp götürün çünkü gazinizi çıkarmadan asla rahat edemezsiniz ve gaziniz çıkmadan hastane sizin eve gitmenize izin vermiyor sadece kayısı kompostosu ise yatıyor lütfen unutmayın. Doğum hanede başınızı oynatmamaya çalışın ve bu dediğimi hatirlayin eğer başınızı oynatmassaniz o anlatılan baş ağrısı hiç olmaz ama yine de sezerysndan sonra odada biraz kahve için ben bir iki yudum içtim baş ageisi hiç yaşamadım Ameliyathanede migdeniz bulanip kusabilirainiz hiç korkup telaş etmeyin başınızı yan çevirin ve kuşun korkmayın birşey olmuyor ama başınızı nefes borunuza birşey kaçmaması için lütfen çevirin 😍 Ben ameliyata girerken çok korkup ağladım şimdiki aklım olsa güle güle girerdim 19 yaşındayım ve çok korkuyordum canımın az birşey agrimasindan bile ama iğne bile acitmadi şok oldum boşuna ağlamışım 😒 7.ilk gün tuvalete büyük ihtimal çıkamazsınız eğer ikinci gün de komposto icmenize rağmen cikamadiyaaniz kendini hiç zorlamayın lavma isteyin o size yaptıracak ve lavobaya cikacaksiniz lavma da hiç acitmiyor En önemlisi sondayi uyustuktan sonra takılmasını isteyin ısrarla eğer özelde iseniz bu dediğinizi ikiletmeden yapıyorlar çünkü sonda biraz acitabilir ama uyusukken takılınca birşey hissedilmiyor emin olun . Benden bukadar kizlar keşke ben dogurmadan önce de birileri bunlari yazsaydi da o ameliyathaneye ağlayarak değil de gülerek girswydim ama neden se herkwz herkesi. Korkutma peşinde .Allah yardimciniz olsun bol bol salavat çekin dua edin ve benim için o dogumhaneyeye gülerek girin,😍😘😘 3.
brcaky Bu harika bir yazı olmuş bayıldım, mesela başımı oynatmamam gerektiğini ve kusarsam yana çevirmem gerektiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum şu mübarek ayda Allah razı olsun sizden🙏🏻 Kesinlikle sabitlenmesi gereken bir post