selin4141 Arkadaşlar uniqon sitesinden alış veriş yapmak istiyorum ama güvenirlik ve gelecek ürün hakkında ikilemde kaldım alıp kullananlar var mı lütfen yardımcı olun
Kurbagaannesi selin4141 arkadaşım bize hediye aldı oradan ama tulum biraz küçük geldi boyuna çok kısa süre giydi belki de çekti bilemiyorum ama asıl pembeydi yazımız rengi soldu 🤷🏻♀️
bebegim_28 selin4141 bende sadece zıbın yaptırmayı düşünüyorum isimli bebeğim kış bebeği olacak nasip olursa uzun kollu hem hatıra hem bir iki foto için alıcam takım olarak çok pahalı diye duydum ne kadar bilmiyorum
Iclalgoleli selin4141 ben aldım canım yıkadım ütüledim içinden çıkan talimata göre tekte yıkamadım kızımın beyazlarının hepsini attım hiç bir sıkıntı yok ve malıda gayet güzel
elifalperr selin4141 ben 10lu hastane çıkışı aldım gayet güzel geldi yumuşacık malı baskıları da güzel ve canlı duruyo
Milann Bende sipariş verdim fakat henüz elime ulaşmadı canım tek sorun kargo çıkışları çokkk geç oluyor onda yaptıkları kampanyalardan dolayı yoğunluk çok var diye sanırım
civcivimmm selin4141 bende aldım güvenilirliğinden emin olup sipariş verdim kargo süresi biraz uzun oda göz alınabilir bence 15 iş günü diyolar henüz benimkide gelmedi ama memnun kalcağıma eminim
Semipermeable selin4141 biz de hem uniqon dan hem de hommiadan yaptikZ hommia yi cok begendim geldi zaten hemen. Uniqon gelmedi ama henuz
Merii33 selin4141 burda Bi postta görüp 10lu hastane çıkışı sipariş verdim bekliyorum henüz ürün gelmedi ama postu açan arkadaş çok beğenmişti. Bu arada kargo süreleri 15 gün değil 15 iş günü yani resmi tatil ve hafta sonları hariç inşallah güzel bir ürün gelir
Kubbraa selin4141 ben ordan hastane çıkışı yaptrdm canim hatta jakarli penye yi secmistm cook guzel geldi dokusu kumasi
pamuk32 selin4141 ben sipariş verdim eksiksiz çok güzel kumaşı. Renklerine bayıldım… Güvenle sipariş verebilirsnz
ezgymy Ben 16 nisanda sipariş verdim henüz gelmedi ama yorumlar gayet iyi bir sorun olacağını sanmıyorum. 15 iş günü olarak değil de toplamda 1 ayda gelecek şekilde hesaplayın çünkü çok yoğunlar.