Deletedmom94 Kızlar bugün doktora gittim 5 hafta 6 günlük diyor. 5 hafta 6 gün önce adettim bayağı bayağıda kanadım. Uygulama en son adet başlangıcıma göre 5 hafta 1 günlük diyor. Bilgi eksikliğim olduğuna eminim adetken hamile miymişim yani🤷🏽♀️😁
CananAkdag Deletedmom94 Canım son adet tarihin baz alınır hamilelikte aslında 5+1günlük hamilesin ultrason seni 5+6 günlük gösteriyor yani bebeğin 5 gün önden gidiyor buda hiçbir sorun Teşkil etmeyen birşey 😊
Furkansehla Deletedmom94 istersen bunu doktorunada sorabilirsin. Son adet tarihi başlangıcı diyorlar sana.
Wonderanne Deletedmom94 benim de birkac kontrolde öyle çıktı adetken hamileymisim gibi merak etme sorun yok 30lardam sonra düzeliyor 25-3te gittim kilosu 26 haftası boyu 25 ultrasonda yanılma payı var
Deletedmom94 Furkansehla teşekkür ederim 15/20 gün sonra tekrar gittiğimde netleştirmek için sorayım tabi😇
CananAkdag Deletedmom94 Rica ederim kuzum yeni hamilesin sen stresden ve endişeden uzak olman lazım seni rahatlatmak da biz tecrübeli hamişlerin işi 🤗😍♥️
Deletedmom94 BegumIscanTunc Wonderanne CananAkdag Birtanesiniz içime su serptiniz teşekkür ediyorum güzel kalbiniz için😍
BegumIscanTunc Deletedmom94 canım bende adete göre 9 hafta oldum ama ultrasona göre 7+1 im şuan doktor geç döllenme dedi hangisini baz alınan dediğimde ise bana ultrasona göre gidelim dedi gününü yakalayana kadar