mithat65 Merhaba güzel anneler size bişi danışacağım ya oğlum olacak allah nasip ederse ve son 40 günün içindeyim beşik beğendik ama pudra beyaz karışımı beğendik eşimle bizim de odamız pudra beyaz karışımı bebek biraz büyüyene kadar bizimle kalacak sizce erkek bebeğe pudra beşik çok mu tuhaf kaçar ya kararsız kaldım şimdi 😍
mithat65 Çok tşk ederim hepinize kızlar ya yardımcı olduğunuz için 🤗 uzun zamandır bu programı takip ediyorum ama yeni kayıt oluyorum başka bi konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim herkesle numaram böyle görünüyor mu yoksa sadece bende mi böyle kullanıcı adım yok numaram var sadece
adm mithat65 canımız annemiz gecici olarak değiştirdik kullanıcı adınızı, istediğiniz kullanıcı adını buraya yazarsanız tekrar değiştirebiliriz.
Keliree Biz kadiniz mavı kiyafetler giyiyoruz erkekler pembe gömlekler giyiyor bebekler de niye mavi pembe ayrımı yapıyoruz 🤔böyle diyorum ama bende yapıyorum kızıma hic mavi birşey almadım mesela 😁cunku toplum boyle, bence bunu kırmalıyız artık.