Marryy Dilara_slm afı-Q kaçta asıl suyu yazıyor 🤔 en son detaylıyı yaptırdım orda ölçüldü suyu bir sürü afı-Q yazıyor
Imfromlastnight Tek korkum o. Çünkü su içemiyorum 1,5 lt içersem ne ala. Siz günde ne kadar su içiyordunuz?
Marryy Dilara_slm afı-Q1: 4.43cm afı-Q3: 5.03 cm yazıyor kağıtta bir sürü afı yazıyor benimki seninkinden az muhtemelen
Dilara_slm Marryy benim kağıtta böyle şeyler hiç yazmıyor sadece rapor verdi bana onda da afı 7cm yazıyor
Marryy Dilara_slm normal ultrason kağıdından mı bahsediyorsun bana detaylıdan sonra uzun bir kağıt verdiler
Dilara_slm Marryy detaylıdan sonra verdikleri kağıt benim de bahsettiğim canım ama afı ile ilgili tek bir şey yazıyor o da 7
Marryy Dilara_slm acaba benimki gerçekten detaylı mı oluyor 😅 yoksa ciddi bir sorunda detaylı mı açıklanmış aslında detaylıda raporu detaylı yazar doktor sizinki niye öyle olmuş 🤔
nursenakaynak01 Cigdemveminik 29 haftadan suyum geldi azıcık 36 haftalk suands haala su azligi vae havuc ve arnut tuketiyirun carsamba günü kontrolum vae eger duzelmemis olursa alincak bebegim riske atamam dedi doktir
Cigdemveminik nursenakaynak01 maşallah sağlıcakla zamanında gelsin yavrunuz bnm işk gebeliğimde çok sorun yaşamıştm plesantm aşağıdydı suyumda azalmştı tüm bunlar sonucu 26 haftada rekn doğm yapmştm 😔 yine öyle olur diyr çok korkuyorum burda okudum suyu az olan ve 35-36 haftaları gören anneler var inşallahh bizde görürüz kızımla o haftaları bbeğimde gerilik yok çok şükür 28. Haftada doktr suyu azalmş ama gelişimi gayet güzel ilerde bile dedi
RuzgarsMommy Artiyor korkmayın havuc suyu ile ama inşallah tekrar düşmesin onun için ne yapmanız gerek doktorunuz ne diyorsa yapin Allah korusun insallah erken gelmez
Cigdemveminik RuzgarsMommy doktorum korkuşcak bi durum yok bol bol sıvı tüket haftaya bakalm tekrar ona göre karar verelmmdedi çalışıyorum çıkayımmı dedim gerek yok evde dha çok stres olursun iş kafa dağıtır devamemt dedi bakalm inşallh etkenci davranmaz
Aselege Dilara_slm 29 haftalık iken başladı sinirdaydi çok dikkat etmemi söyledi doktor su iç bol bol dedi gece gündüz su içtim çok şükür 31 haftada normalesti korkma ins seninde normallesir 🙏