Aysnctl 34+2 Haftalık olduk oğlumla. Fakat çok fazla nefes darlığı çekiyorum. Ölcekmisim gibi hissediorum bazen ve bu ckk sık olmaya başladı. Napmaliyim. Normalmi değilmi onuda bilmiorum yardimci olursaniz sevinirim 🙁 🙁
Ipekokanliya Aysnctl 35+2 yiz Bende de aynı durum acayip.sekilde var 23 kilo aldım ben ona bağlıyorum
TugbaLafci Aysnctl bende 30 haftalık hamileyim canım bide biraz kilolu hamile kaldım ona da bağlıyorum Menepoza girmiş kadın gibi terliyorum daralıyorum sıkıntı büyük 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aysnctl Ipekokanliya NNeslihaNN bilmiorum aldığım kilodanmi 10 kilo aldim çünkü Rabbim yardim etsin valla
Oznurdeniz Sarperinannesi 7+1 im şimdiden çarpıntı nefes darlığı çekiyorum pencere acıyorum durmadan ev hep havasızmış gibi arabaya binşnce de boğuluyomuşym gibi oluyo camdan kafamı cıkarıyorum
Aysnctl Sarperinannesi Oznurdeniz vücut hamilelik hormanlarina alisma evresinde ondandir bastan olmasi zaten bi hamileligin basinda bide sonunda olur diolarda bilemedim bende
Ipekokanliya Oznurdeniz basta o çarpıntı çok oluyo ama sonradan geciyo . Olması normal ama sizi ciddi derecede sık sık rahatsız ediyosa doktora söyleyin bence
NNeslihaNN bende 30 haftalıgım bendede var o sıkıntı aldıgımız kilodanmı acaba aslında çokta almadım ama göbegim bariz şekilde belli 🙂
deletedmom29 29 haftalığım iki haftadır bendede oluyo ogluşum büyüyo die ona baglıyorum yatınca nefes alamıyorum bi kaç dkk geçince düzeliyor doktor sola yat dedi bununla alakası var mı acaba
Ipekokanliya Oznurdeniz yeter ki normal olsun kuzum . Çok uzun haftalar surmuyo bi kaç haftaya geçer anı hareketlerden kaçın
Aysnctl TugbaLafci ya kilodanda olabilirde bebde 62 ile hamile.kaldim suan 72 yim bu kasar etki edermi kilo hic bilmiorum bakalim haftaya randevum var doktorada bir sorayim..