Gunesimoglum Kızlar 37+1 haftalığız son günler hiç geçmiyor normal doğum olacak inşallah ama artık bekleyemiyorum sabırsızlanıyorum oğluşum gelsin artık 🤲🏻😀
Emineliahmett Son adet tarihleriniz nedir acaba ? Benimde normal Doğum olucak ama bebek ileride gelişimi olduğu için tam gün veremiyor iki hafta içinde dedi bu hafta da bitti yanii🙄 he bu arada 1. Eylül son adet tarihim
Emineliahmett Son adet tarihleriniz nedir acaba ? Benimde normal Doğum olucak ama bebek ileride gelişimi olduğu için tam gün veremiyor iki hafta içinde dedi bu hafta da bitti yanii🙄 he bu arada 1. Eylül son adet tarihim
Emineliahmett Son adet tarihleriniz nedir acaba ? Benimde normal Doğum olucak ama bebek ileride gelişimi olduğu için tam gün veremiyor iki hafta içinde dedi bu hafta da bitti yanii🙄 he bu arada 1. Eylül son adet tarihim ☺️
Kzbn123 Aynen benimde 23 günüm kaldi eşim diyorkı haftaya doğuma gidersin felan diyorum ki bak acele etme Ne kadar geç doğarsa okadar iyi olur beslenir anne karnında diyorum benden daha çok heyecanlı bende normal doğum düşünüyorum ve sabırsızlanıyorum, 😂
Gunesimoglum Mom46 geçmiyor yA ben bide doktora gittim bugün kafası aşağıdaydı dönmüş doğmaya niyeti yok gibi😁
Gunesimoglum Mom46 37+1 yA ters pozisyondaymış yA normalde kafası aşağı dönmüştü iki gün önce çok fena Bi ağrım oldu meğerse dönmüş yaramaz yA ben doğmasını beklerken
Mom46 Gunesimoglum peki şuan hareketlilerini nasıl nerelerde hissediyorsun bnm oğlanda baş gelişliydi döndü gibime geliyor da bnde 38+1im