Yesilim [bilinmeyen] yani yine olsa yine sezaryen yapardımm normal dogum asla yapamazdım 😂 canım kıymetlidir okadat sancı cekememmm
defnemila 4965berra Canım ben normal doğum diye çıktığım yolda 10 mayıs yani dün sezeryanla evladıma kavuştum. Ama başta normal doğumun sancısını 24 saat çektim tabi inan oda hiç kolay değilmiş. Genel anestezi yaptılar bana spinal istedim ama migrenin varsa baş ağrın hiç geçmez haftalarca çekersin dediler. Epiduralda yapmıyorlarmış çok etkili değil diye. Narkozu hemen attım 2 saat içinde ama ağrım sancım çok oldu ayağa kalkana kadar yalan yok 2 serum 2 iğne yedim o süreçte. Ama yemek izni ile çorba içtim ve suya hasret kaldığım için bol boool su içtim kanamam çok oluyor şuan ama ayağa kalkıp yürüdükten sonra gerçekten daha kolaymış. Gazımı ben 12 saat sonra neredeyse 14-15 saat olacak şuan bak yeni çıkarttım çok az ama çıkartınca rahatladım biraz. Birde sütüm gelmedi ne yazık ki meme ucumda yok bebek tutamadı sonra uykuya daldı saatlerce uyandıramadık slikon meme ucu aldım ama tutmadı mamada almadı pes etmedim koltuğa zorla oturdum ve 40 dk emzirmeye çalıştım şükür emdi gazını çıkarttı. Eşim kalacaktı yanımda ama kayınvalidemi istedim emzirme konusunda daha yardımcı oluyor alt değişme gaz çıkartma vs. Hala uyuyamadım tabi o sorunum var ama kişisel bi durum tamamen ağrıdan değil garip bir his içinde olduğumdan uyuyamıyorum neredeyse 3 gündür 3 dk uyumamış oldum ama dinçim hemde narkoza rağmen. 9 ay kusmuş birisi olarak şuan kusmamak o kadar muazzam bir duyguymuş ki anlatamam. Ve yürüdükçe insam kendine geliyor eğer hep yardım alırsan özgüven gidiyor acı artıyor. Şuan yataktan tek kalkamıyorum ama kalkınca tuvalete tek gidip geliyorum ve arada tek başıma yürüyebiliyorum bebeğimi hala kucağıma tam anlamı ile alamadım emzirme dışında ama sağlık olsun diyorum onada artık. 🙏🏻🙏🏻
4965berra defnemila tabi canindan can cikiyor agrisiz asla alamazsin kucagina rabbim evladina doya doya kucaklama ve kendini toplarmana yardim etsin insallah
isimsizbebek 4965berra bence kişiye göre değişiyor. Ben o gün ayağa kalktım daha da yatmadım iyi geçmişti
Portredekitirtil [bilinmeyen] canım bende geçen sene mecburi sezeryan oldum iyiydi tabiki ağrılar oluyor hemşireler kanama için karnına bastırıyor çok acı çekiyorsun ben hemen toparlanamayanlardanım çünkü bebeğimi kaybetmiştim ve gebelimde suyum fazlaydı rahim çok yıpranmıştı hem suyun fazlalığından hemde bebeğini kaybeden bir lohusa olduğumdan dolayı yaşadığım stresten kaynaklı. Gazını çıkarmaya çalışmak büyük abdestini yapamamak falan çok zorluyor ben sezeryan sonrası toplam 10 gün yattım ama behsettiğim sıkıntuçılardan dolayı. O ağrılarım olmasaydı gayet iyiydi. Ama tekrar olsa tekrar sezeryanı seçerim çok daha iyi bence normalde 1 haftaya toplanırsın. Hiç korkma çok rahat👍🏻👍🏻
Pikola_findik [bilinmeyen] evet ya ben dayanamadım açıkcası çok zordu benim için dayanmaya çalıştım ama kısmet sezeryanaymıs
Desire34 [bilinmeyen] sezaryen candır can, normal doğum korkutucu olan bana göre , epidural olun keyfini çıkartın
Desire34 [bilinmeyen] sezaryen candır can, normal doğum korkutucu olan bana göre , epidural olun keyfini çıkartın