Suig00 Ayad36 çocuğum yok ama sağlıkçıyım ve ablamdan biliyorum bol bol emzir. Saat başı emzir aç bırakma. Çok ilerlerse mutlaka hastaneye git
Rinaverda Ayad36 ben olmaması için sürekli ışıkta yatırdım gece hiç kapatmadim lambaıyı bol bol emzirdim sütüm un yetmedginj düşündüğüm yerlerde mama ile takviye ettim. Bı kaç damlada olsa su verdim vücudu susuz kalmasın diye ve çok şükür hiç sarilik yaşamadık
Prenses58 Ayad36 oğlumda yaşadım ama şükür kolay geçti bol bol emzir en güzel ilaç bu emzirme araları fazla olmasın kan şekeri düştüğünden sürekli uyumak ister bol bol emzir
Pankek [bilinmeyen] Evde yapılabilecek tek şey bol bol emzirmek. Uyuyorsa ayağının altını çimdikle, burnunu sık uyandır ama yine de emzir. Uyanı emmeli başka çare yok. Sendeki antikorlar en iyi ilaç
Ranaglr [bilinmeyen] benimde bebeğim sarılık oldu hem emzirsim hem mama da verdim çünkü sütüm yoktu ilk zamanlar en çok da açlık etkiliyor mama takviyesi yapın derim sarılığını atlatana kadar 2 saatte bir 30 cc mama veriyordum ben ne kadar içtiyse
Ayad36 Ranaglr bende başladım mamaya şimdi bakalım inşallah geçer yavrumun eli topuğu morardı artık kan vermekten 😕