gizem3572 Kizlar isimli hastane cikisi icin onerebileceginiz o instagram sayfasi var mi ? karar veremiyorum kumasi konusunda
Adelnilaslan gizem3572 İnstagram da esen.nakısatölyesi ben de orada yaptırdım fotoğraf çekimi için isimli takım
Medusafer gizem3572 ben homamia sitesinden sipariş verdim henüz gelmedi içime en çok orası sinmişti ama bakalım gelince gorcez
SekerMerve gizem3572 canım ben nesibenin marifetleri diye bi sayfadan sipariş verdim kadın çok ilgili ve nakış yapıyo baskı değil ben bornoz seti ve 5 li hastane çıkışı yaptırdım inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur
Gozde06 CananAkdag canım ürünü güzel mi bende halı nevresim ve anı örtüsü sipariş ettim daha gelmedi ilk defa veriyorum ürünleri hoşuma gitti ama kaliteli mi bilmiyorum 🤷♀️
Kbra3401 Adelnilaslan fotoraf atma şansınız var mı acaba ben de orda yaptırmak istiyorum çünkü kumaşı vs falan guzel mi
Busraee [bilinmeyen] https://instagram.com/uniqon.tr?igshid=189958heomk81 canim ben bu sayfadan aldım ama daha gelmedi. Burdan bi çok kişi önerdi bende o şekilde aldım bakalım nasi gelicek
Mrsakar Esen nakış atölyesine yaptırdım şuan kargoda ama şimdiden memnun kaldım diyebilirim ellerinde olmayan bir deseni bile harika yaptılar benim için 🥰
Adelnilaslan Mrsakar bende orda yaptırıyorum deseni attılar PC de çizip sizin deseni de merak ettim 😍