Deleted5544 Melikedefnemm canım görüştüm muhasebeyle. zam olmus evet normal 2000 sezeryan 2750 isteğe bağlı sezeryan 4500
Deleted5544 Melikedefnemm öncekiler açılışa özel indirimli fiyatmıs, simdi normal fiyatlara dönmüsler
Deleted5544 Melikedefnemm işlemi doktor sisteme girince fiyat cıkıyomus canım. 50-75-100 diye seviyeleri var cünkü o yüzden fiyat vermemislerdi. ben devlette yaptırıp sonucu götürdüm
Brce Melikedefnemm ben 75 lik yüklemeye 24 lira ödedim geçen hafta. Muayenelerde yüzde 25 indirim alıyoruz ama burda uygulandı mı sormadım hiç
Brce Melikedefnemm eşimin çalıştığı yerle anlaşmalı kurum olduğu için indirimden faydalanıyoruz canım , medipol anlaşmalı kurumlar diye yazınca bi liste çıkıyo baya bi yerle anlaşması var
Deleted5544 Melikedefnemm yaparlar diye tahmin ediyorum ama arkadas 24 lira yazmıs pahalı değil demekki
Melikedefnemm Deleted5544 aynen pahalı değil zaten bana düşük doz yapar die tahmin ediyorum sdece açlık şekeri m yüksekmiş oda diyet bile vermedi sdce dkkt et dedi tekrar kanda baktirip öyle gdcem dr. A