Alisk Merhabalar 🌸 yenidoğan bebeğim için park yatak almayı düşünüyorum daha uzun ömürlü olması için Tripper Comfy Plus Seyahat yatağı indirimli görünüyor alan veya kullanan var mı? Tavsiyelerinizi rica ederim 🌸
gulny Alisk merhaba, tripper park yatağı aldınız mı acaba? Ben de bu park yatağı almayı düşünüyorum da Jokerden
Tucem [bilinmeyen] ilk kizimda tripper park yatak almıştık aradan 6 sene geçti şimdi 2.kizimda da kullanmak için açtım.gercekten harika bir urun
Tucem [bilinmeyen] bende olan tripper multicolor rengi. Öyle bir özellikli o zaman yoktu varsa da ben hiç görmedim🤣🤣
Tucem [bilinmeyen] bende olan tripper multicolor modeli. Öyle bir özellikli o zaman yoktu varsa da ben hiç görmedim🤣🤣
Aays Kraft clıpso2 önerdiler ama aynı boyutlarda bu dediğinizle, başka farkı var mı biz de kararsız kaldık fıyatı 1000₺ civarıydı
Alisk gulny merhaba, aldım fakat henüz kargoda daha gelmedi 🙈 posttan sonra ds bir süre devam ettim takibe yorumlar iyi bakalım inşallah memnun kalırız☺️
Alisk Duygu21 ben gittigidiyordan aldım yine gönderici joker, 400 tlye günün fırsatı idi fakat şuan 500e yükselmiş bilginiz olsun