Mehlikapartal Zeyzeyka Kesinlikle ayırt ediliyor kendi vücudumuzun hareketlerini ayırt edemeyecek olduğumuzu düşünmüyorum😃
Minigimm0717 19 da hareketlenmeler oluyordu ama belırsiz yanı pıt pıt 22 de cok net hıssedıyorum artık 🥰
MaviliMaviliMorCicek 20 haftalıkken anlamaya başladım merak etme canım anlıyorsun bebek hareketi olduğunu bende hiç anlamıcam sanmıştım
Kbrkrtt Haftamda ilk olarak baloncuk patlar gbi hissettm oğluşumu. 20.Haftadan sonra daha da belirginleşti 😍
Bus_ak18 [bilinmeyen] 1 haftadır bişeyler var gibiydi ama bugun emin oldum balık kayması gibi diyorlardı gerçekten içinizden birşey kayıyor bazende 1 2 kez pıt pıt yapıyor 😊 17 hafta olduk bugun
Zeyzeyka [bilinmeyen] bencede burda bazen okuyorum kadın yazmış hissediyorum hemen ezmişler bağırsak hareketidir o çok erken😃 sanki bağırsaklarımız çocuktan önce hareketsizdi bilmiyorduk nasıl hareket ettiğini 🤦🏻♀️
Bus_ak18 [bilinmeyen] gerçekten öyle her bünye aynı olacak değil ya. Ayrıca hamilelik öyle birşey ki kimseninki kimseye benzemiyor 😊
dfnomr [bilinmeyen] 18+0 da hissetmistim o zamandan beri filfir fildir masallah oğlum yarin dogumumuz var😍
dfnomr [bilinmeyen] 18+0 da hissetmistim o zamandan beri filfir fildir masallah oğlum yarin dogumumuz var😍
egemn_mom3 [bilinmeyen] bende bütün net bi şekilde bi kaç kez pıt pıt hissettim bağırsak hareketinden çok ayrıydı. 17+0 bugün