halime21 [bilinmeyen] cnm elini falan ağzına koyuyor musun benim o huyum var ilk gebelikte yaşadım o sorunu elimi ağzıma koymayı kesince geçmişti ama devam ederse doktora görün ilaç veriyorlar
halime21 [bilinmeyen] yok cnm bi zararı yok ama sizde geçmezse evdeki diğer bireylere bulaşıyor demişti doktor o yüzden ailecek ilacı kullanmak gerekiyor
Sumru [bilinmeyen] hamilelikte kurtlar için kullanılacak ilaç varmı ki sizin hamileyken mi olmuştu canım ?
Gzm-24 Bende çiğ köfte yedikten sonra oldu galiba doktorumla görüşmeyi dusunuyorum acaba zarar verir mi bebege
Gzm-24 Bende çiğ köfte yedikten sonra oldu galiba doktorumla görüşmeyi dusunuyorum acaba zarar verir mi bebege
Sumru halime21 hamileyken aile hekimi veriyor mu bana dahileleye görünmem gerektiğini söylediler onlar veriyormuş ilacı