EBruAkbayrakKarahan 9+5 haftalık gebeyim 7 haftalıkken de pembe lekelenmem olmuştu progestan kullandm doktor artık bırakabileceğimi söyledi fakat bugün yine çok açık renkte oldu ilacı yine içmeye başladım çok moralim bozuldu😒
Lonelinesss EBruAkbayrakKarahan bende bırakmıştım tekrar kullanmaya başladım doktora gittim bırak demişti lekelenme olunca tekrar iğne ve progestan başlattı
0114 EBruAkbayrakKarahan galiba bazi hamilelerin doguma kadar lekelenmesi devam.ediyor 🙂 ben 10. Haftadan neri kullanıyorum 17 haftalik olduk suan birakmadim hala biraktiracak gibide gorunmuyor doktorum hala devame diyor lekeler
Gizemgizem EBruAkbayrakKarahan benim doktorum 16. Haftaya kadar devam ettirdi progestani hemen biraktirirsam yine olabilir kontrol altinda kalsin dedi
EBruAkbayrakKarahan Lonelinesss ilaç mide bulantısı yapıyodu bırakınca mutlu olmuştum😞 lekelenmede yok diye seviniyodum ama yine moralim bozuldu😏 nezaman geçer acaba devamlı böyle olacak mı?
Snur94 EBruAkbayrakKarahan benim 7. Hafta başladı korkutmak gibi olmasın ama baya bi sürdü hala kesildi diyemem ama ilacı vajinadan fitil olarak koymayı deneyin mide bulantısını geçirir
Lonelinesss EBruAkbayrakKarahan bilmiyorum ki benide çok sersem yapıyor uyku Halim oluyo bende sevinmiştim bıraktım diye ama başladık gene dikkat et uzan bol bol
Tubad Kaçlık kullanıyorsunuz? Ben 200 mglık gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Doktorum bıraktırmıyor güvenlik amaçlı.
EBruAkbayrakKarahan Tubad bende 200 mglık kullanıyorum birkaç gün önce doktora gittim iyi demişti ilacı bırakabilirsin demişti ama bugün yine pembe leke görünce moralim bozuldu😏
EBruAkbayrakKarahan Lonelinesss sevincimi yaşayamıyorum buyüzden ya allah sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻
Tubad EBruAkbayrakKarahan progestanın hiç bir zararı yok. Ben doktorum bırak desede herhalde bırakmam. Tek zorluğumuz mide bulantısı olsun.
EBruAkbayrakKarahan Tubad orası öylede mide bulantısını normalde de sevmem ağlarım hep kilo da veriyorum ztn iştahlı bi insan değilim😒
Tubad EBruAkbayrakKarahan belki vücudun progestan hormonunu salgılamakta iyi değildir. Genelde bu kanamalar bu hormon eksikliği sebebi ile oluyormus. Hiç Canını sıkma bir müddet yat dinlen düzeleceğine Emin’im.
EBruAkbayrakKarahan 0114 ilacı kullanırken bi sıkıntı yoktu doktorumda bişy görünmüyo kesebiliriz dedi ama iki gün geçti yine moralim bozuldu😞
BediaGl Bende 5+4 haftalık gebeyim 1 haftadır lekelenme var insan gebeliğine sevinemiyor böyle olunca hiç geçmeyecek mi korkusu var bide olmasaydı keşle leke hiç 😞
EBruAkbayrakKarahan BediaGl aynen öyle hemşireme de öyle dedim geçecek sıkıntı yapma dedi çok güzel günler bizi bekliyo inşallah🙏🏻
0114 EBruAkbayrakKarahan bozmayin moralinizu velki yine baslatir kullanmanin bi zarari yok sonucta tedbir amacli kullaniykrum bende Allah yardımcımiz olsun