Beto52 Arkadaşlar gün saymaya başladım❤️ Duygusallaşmaya başladım bu ara. Sizler nasılsınız kaç gününüz kaldı bebişler nasıl ? Açılma olması için yaptığınız ekstra bir şey var mı acaba ? Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden
Nehir66 Beto52 son 3 ne gelen var ne giden 😕 açılma için hiç bir şey yapmadım 😕bebeğimde çok iyi rahatı yerinde sıpanın gelmiyor 🙄
Mom46 Beto52 Son 13🐣🌸 bugün inanılmaz bir sancı var kasıklarımda karnımın altında belime vuran bir ağrı bir duş alcam umarım hafifler 😐😣
Mom46 Son 13🐣🌸 bugün inanılmaz bir sancı var kasıklarımda karnımın altında belime vuran bir ağrı bir duş alcam umarım hafifler 😐😣
Mom46 Son 13🐣🌸 bugün inanılmaz bir sancı var kasıklarımda karnımın altında belime vuran bir ağrı bir duş alcam umarım hafifler 😐😣
Mom46 [bilinmeyen] Son 13🐣🌸 bugün inanılmaz bir sancı var kasıklarımda karnımın altında belime vuran bir ağrı bir duş alcam umarım hafifler 😐😣
Minnosanne27 [bilinmeyen] aynıymışız cnm şimdilik beklemedeyiz biraz ayaklarım şişiyor birde arada hafif adet sancısı gibi sancı oluyor ha birde nefesim daralıyor ama az kaldı inş sabırla heycanla korkuyla bekliyoruz 😇😊
Beto52 [bilinmeyen] bende hurma yemeye başladım çoğu zaman dinleniyorum aslında ama kendi işlerimi yapıyorum hala çok şükür 🤲 sağlıcakla kucağımıza alalım inçe yavrularımızı