Semre9 Kizlar selam . Bi an yasadm bı an da hamile olduğumu unuttum bı milim çok hafif ama çok hafif zipladim korkuyorum çocuk düşer mi diye aranz da 7 haftalık olanlar varmı ben 7 haftaligim
bebegim_28 Semre9 ben çok zıplayarak oynuyorum yeğenim var küçük bişeycik olmaz korkma bu kadar evhamlı olma☺️☺️
ilkbahar Semre9 youtube da TLC de aç bak bi izle hamile olduğumu bilmiyordum diye.. Kadınlar neler yapıyolar hiç te çocuklarına birşey olmuyo ☺️ genelde evhamlı kişilere oluyo oluyosa da sakınan göze çöp battığından 😃
Semre9 Sinem62 ahahaha öyle ama ister istemez korkuyorum herkes yok anı hareket etme daha çok yeni falan diyolar insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez
Semre9 İnşallah canım ayy öyle büyük bi ziplama değil ama minnak bı saçımın arkasına bakım aynadan diye zipladim unuttum bı anda korkudan da belime ağrı girince aha dedim düşürdüm bebeği ayy öldüm dirildim rabbim korusun 🙏🏻
_defnee Semre9 Bana doktor istersen ata bin zıpla saatlerce kendini binadan at düşmezse düşmez demişti. Yani snein yapacağın bişeyle düşmez demişti
Zeynepli1234 Semre9 ben 8 haftalıkken büyük bir temizlik yapmıştım akşamına ağrım oldu ertesi gün hemen hastaneye gittim doktor herseyden korkma korkarsan doğumun zor olur dedi . Çok kanaman olmadığı sürece hiçbir şeyden korkma dedi .Allah’ın izniyle bişey olmaz korkma ❤️
Semre9 Zeynepli1234 yorumlarınız için teşekkürler kizlar aynen dediginiz gibi doğru soluyisunuz hepiniz daha da takmama karar verdim 💕😎😍😍🥰
Smgyy Semre9 yok canım korkma ben 5 haftalığa kadar bilmiyordum spor yapıyordum hep öğrendikten sonra bıraktım allah koruyor canım yicek ekmeği varsa her türlü tutunuyor. Düşeceği varsa bütün gün yatsanda düşer hiç korkma sıkma canını
Selinbugra Semre9 ben bütün gün iki yaşındaki çocuğumun peşinde koşuyorum karnıma tekme bile atıyor merak etme bişey olmaz
Nur_nur06 Semre9 canım ben ilk iki ay adapte olamadım hamile olduğumu unutup bebek kucaklıyordum evde eşimle kovalaşıyorduk ikimizde unutuyorduk 😂😂😂 rabbimin izniyle birşey olmaz haa şimdi de aşırı evhamlıyım yapacak bişey yok 😂
Papatyamsi34 Canım bende çok evhamlıyım doktorum bana dedi ki sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmez sadece ağır kaldırmamamı önerdi. İçini ferah tut birşey olmaz Allah’ın izniyle 🤱🏻