Mayamoon Kizlar bugun 40 haftalik oldum ama hala gelen giden yok. Eger gelmezse son tarih 18/05 suni sanciyla hastaneye yatip dogum yaptiracaklar. Moralim gercekten bozuk bebek gelmiyor resmen…
medine_altntss22 Mayamoon ben de 39+2yim nişanım gelmedi ara sra sancılarımdan başka hiç Bi belirti yok 🙄 artık gelsin istiyorum
elif1234 Mayamoon 40+2 yim benimde gelmezse 15 inde 9 da yatisim yapilcak suni verilcek bakalım . Nisanim geldi sadece 2 gundur 4 defa parca parca geliyor
Gzeynep Bozma moralini canım suniden bir gece öncesi kendi sancısı gelen çok kişi oldu burda hep okudum senin daha 8 günün var gelir kendiliğinden insallah
Reynizz Ne gzl işte erken doğumdan iyidir 40 haftaya kadar durmuş şükretmelisiniz ben 31 haftalığım ödüm kopuyor erken gelir mi diye hele bu zamanda 😔
Scarlet elif1234 başka bı postta görmüştüm seni aynı gidiyorduk yanlış hatırlamıyorsam . Nişan gelmiş ne güzel ben de bekliyorum ama hala bı haber yok kanala girse diye dua ediyordum 🤲
Cagla06 Ya bende 39+5 oldum son 2 gün 40 a ama gelen giden yok aynı, merdiven in cık yapıyorum hafta içi iftar sonrası sık sık yürüyüş yapıyoruz eşimle ama yok ya, durdukca kilo alacak diye de korkuyorum kilodan dolayıda doktorlar sezaryan diyolar cünkü 😢
gnay_gzel [bilinmeyen] 40+3 bende aynı durumdayım canım. Yarın doktor cagırdı kontrole bakalım ınsallah suni sancı yada sezaryen demez. Beklıyorum gece gunduz uykularım kactı resmen.
gnay_gzel [bilinmeyen] 40+3 bende aynı durumdayım canım. Yarın doktor cagırdı kontrole bakalım ınsallah suni sancı yada sezaryen demez. Beklıyorum gece gunduz uykularım kactı resmen.
Flybatuoguz84 [bilinmeyen] benimde 40+1 artik cnm sabah kontrol var ne diyecek Cok merak ediyorum ne nişan ne su ama gergin kasılmalar hafif hafif sancilar var hep yerlerini sevdiler sanirim
Flybatuoguz84 [bilinmeyen] benimde 40+1 artik cnm sabah kontrol var ne diyecek Cok merak ediyorum ne nişan ne su ama gergin kasılmalar hafif hafif sancilar var hep yerlerini sevdiler sanirim