NeslihanPiaAbac BuseEymenengel 33+5 ben tükenmiş bi haldeyim bedenim dayanmıyor artık uyku yok ağrılar dayanılmaz halde😳 Gün değil dakika sayar oldum geçmiyor vakit...tek tesellim sağlıklı olması
Turkan NeslihanPiaAbac merhaba inwallah sag salim kucaigniza alirsiniz biwey sormak.isdiyorum siz bende ondesiniz ben 32 hafdlik hamileyim bebeyim kafasi buyuk dedi doktor erken dogum riski var bebeyin kafasi buyuk awagiya dogru baski yapiyomuw sizde bebeyin kafasi kac santim
MerveYildirim Bende 34'e girdim ve felaket yorgunum 😞 Kasıklarım agrıyor , bi suru kilo aldim moralim bozuk , sabirsizlikla bekliyorum 😘
Akin59 Kızlar kaburga ağrısı cekiyor musunuz benim çok fena ağrıyor ya aksam sabaha kdar uyutmadı acayip batıyor nefes alamiyorum
Aysnctl 34+2 olduk nefes darlığı ve bel ağrısı ön planda. Ama en çok nefes darlığı cekiyorum ölcekmisim gibi mahfoldummm resmen 😔
BuseEymenengel Kızlat allah hrpimizin yardimcisi olsn gercekten dayanılmaz agrılar bel agrısı ayak ve bacak agrısı bnde cok olıyo biran önce kavusalım bebişlerimize gepimiz saglklı sıhatlı alalm kucagımıza ınsallh 😍😍
Wxyz Turkan ben 35+6 haftalik hamileyken bebegimin kafasi 41 haftalik gorunuyodu kilosuda 3600 du su an 37 haftaligim hala dogurmadim erken doguma sebep degil bence ama normal doguma engel olabiliyo
NeslihanPiaAbac Turkan amin inşallah hepimiz...🙏 Önde gidebiliyor bazen bunun bi sorun olmadığını okumuştum burdan ,arkadaşımızda yazmış zaten.Kalbinizi ferah tutun doktor bir sorun yok dediyse yoktur.
Turkan lutfen ger kez vebeyinin kafasinin santimini yazin ben cok korkuyorum burda ojudum bir kez sordum dedilerki down sendromu ola bilirmiw