Tgbkzn Kızlar merhaba bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada ne sıklıkla hissetmeye başladınız ben 20. Haftadayım hissediyor gibiyim ama omu değil mi bilmiyorum ilk hamilelik
Luna22 Benimde ilk gebeligim 20+2 yim hala hissetmiyorum ya da anlayamiyorum normaldir diye düşünüyorum. İlk gebelikte gec olabiliyor deniyor genelde. Endişelenip strese girmeyin bence.
Tgbkzn Luna22 teşekkür ederim yanıtın için canım stres değilde heyecan ve merak çok sabırsızlanıyor insan :)
Umutevi 20 de o mu degil mi gibi hareketteydi .22 de ilk tekmesini cok net hissettim 24 um disardan tekmelerini gorebiliyorum artik
Tgbkzn Umutevi maşallah ay çok güzel bir duygu doktorumda demişti 22 de anlarsın ne olduğunu diye ama işte insan merak ediyor heyecanlanıyor :)
Mrv3dmr 20+3 te içimde baloncuk patlaması gibi hissettim. Şuan 26+2yiz daha yeni güçlü hareketler hissediyorum:)
irembozcalar Benim de ilk ama 17de içimde gurultu olmuş gibi bi hareket hissetmiştim genelde karnın gergin olduğunda yani sırt üstü yattığında daha çok hissediliyor 21.haftada eşim elini koyup hissetmişti şimdi 29 haftalığız göbeğim zıplıyor tekme attıkça 😂