Prens_annesi12 Merhaba kızlar benim eşimle kan uyuşmazlığım var o yüzden 1 defa düşük yaptım. Doktor düşükten sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu şuanda 38+1 haftalığım doğum sırasında tekrar vurulması gerekiyormuş o igneyi. BÖyle birşey yaşayan war mi?
Elayaz Evet test yapıyorlar 28 haftada eğer test pozitif çıkarsa iğne vuruluyor ama negatif cıkarsa Doğumdan sonra canım 🤗
Prens_annesi12 Elayaz zumra2020 sadece nikah zamanında bize dediler kan uyuşmazlığı war hamile kalırsan sıkıntı yaşarsın ben unuttum ve düşük yaptım hemn doktor o sıra igneyi vurdu ve ne zmn doğum yaparsan 2 kez bu iğne vurulucak dedi tüm hamileliğin için geçerli dedi bana
zumra2020 Eşimle benim de kan uyuşmazlığı var ve 28.haftada iğne yapıldı. Doğumdan sonra bebeğin kan grubuna bakılacak ve eğer pozitifse tekrar iğne yapılacakmış bana doktorum öyle söyledi .
zumra2020 Bana test yapıldı canım ve ona göre doktorum iğneyi yaptı. Çok şükür ki kanamam filan olmadi kan uyuşmazlığı kendini genelde kanamayla belli ediyor çünkü. Belki doktorun da seni etkilediğini bildiği icin test yapmadan iğneyi yapmıştır.
Elayaz [bilinmeyen] tamam işte düşük yaptığın için bi nevi test yapsanda pozitif cıkıcak oluyor yani sen zaten iğneni vurulmuş oluyorsun şimdi Doğumdan sonra tekrar vurulacaksın esinim kanı cıkınca
Meryem1karaca Her durumda ıgne yapılıyor test pozıtıf ya da negatıf farketmıyor. Bmeım ilk dogum da dogumdan sonra yapıldı.. Ikıncı gebelıgım 28. Haftada yapıldı ve tekrar dogumdan dçsımra yapılacak nasipse.. Amac hep tedbır