Deniz14 MerveKarafak her bebeğin genetik yapısı farklı hepimizin yedikleri içtikleri hayat tarzları farklı doktorun eğer bir sorun görmüyorsa kilosunda boyunda normal demektir merak etme burdaki hamilelerle karşılaştırınca sadece kendini daha da strese sokarsın benim bebeğim zayıf ya da kilolu diye en iyisi doktoruna kilosu ve boyu iyi mi normal mi diye sormak
Denizhilal MerveKarafak her bebek değişiyor kilolu olan da var zayıf olan da ona takılma gelişim geriliği olmadıktan sonra kilosu haftasına göre normal zaten bir de yeşimin her besin her anne adayında direk bebeğe geçmiyor plasente de sorun olmasın gayet normal kilosu bence takılma onlara sağlıklı olması yeterli
Nur Deniz14 canım benim oğluşum 30. Haftanın sonunda 1 kilo 400 gr boyu da 48 cmdi (: boyu uzun dedi kilosundan çok boyu varmış (: her bebiş farklı oluyor 🤗🤗 suan 32+1 haftalık olduk
Deniz14 Nur benim de 31+6 da 1970 gramdı boyu 44 cmdi sanırım yanlış hatırlamıyorsam doktoruma soruyorum sadece normal mi iyi mi diye çünkü diğer insanlar moralimi bozucak yok çok zayıf yok benim o zaman şu şu kilodaydı diye en güzeli doktora danışmak👍🏻
gulcins Benimde kızım tam 30 haftalıkken 1629 gr dı şuanda 30+6 olduk Zaten kaç kilo doğacaksa öyle doğar elden birşey gelmiyor oğlumu 3750 gr doğurmuştum
Nur Deniz14 aynen canım çünkü her bebek ve gelişimi farklı oluyor o yüzden burda yazan bir sey aklını karıstırabilir strese sokabilir her gebe farklı olduğu gibi her bebişte farklı oluyor (:
Deniz14 Nur sağlıkla doğsunlar da 🙏🏻 İri bebek veya kilolu bebek sağlıklı diye bir şey yok sonuçta 👍🏻
MerveKarafak Çok teşekkürler hepinize doktorum normal dedi bi sıkıntı yok ama çevremde çok konuşunca aklında kalıyor İnsanın