Gozde1989 Gebeyken poposunda yanma , büyük abdestini yaptığında zorlanma olan var mı? Ve büyük abdestini yaparken kan gelen ? Kan dediğimde peçeteye böyle
Nesrin_sipahi Gozde1989 canım çok kabızlık çeken biriyim bundan 3 hafta önce başıma geldi çok fazla ıkınmaktan kan geldi ama baya geldi kanı görünce şoka girdim doktora gittim hemen ben bebeğe bşy oldu sandım şükür bebeğimde bi sorun yoktu makattan gelmişti çok dikkat et sabahları büyük bir bardak ılık su iç ki bagırsakları yumuşatsın birde hakiki zeytin yağı iç eğer poponda acıma oluyorsa pamuğa zeytin yağı sürüp popona koy orayı yumuşatır çok zor biliyorum ama hamileyken kabız olmamaya özen göstermelisin geçmiş olsun 🙏🏻
Gozde1989 Nesrin_sipahi hııım sana da çok geçmiş olsun canım 🤲🏻 Salı günü randevum vardı.Ben de söyleyim doktora dediklerini yapıcam ama doğru diosun onlar iyi gelir .
Tortilla [bilinmeyen] hamılelıkte oluyor malesef bendede var suan kabız oldum orası yara olmus ıcten kayısı hosafı yaptm ıctm bu seferde normal yapmama ragmen ıcerden yara oldugu ıcın kanıyor bı ıkı damla off off nası bı acı😪
Nesrin_sipahi [bilinmeyen] teşekkür ederim cnm bunları uygula rahatlayacaksın ben haftada iki üç kere içiyorum zeytin yağı şükür şuan bşy kalmadı sende dene inş çare bulursun 😊
Cigdemanne_01 [bilinmeyen] yok canım hemoroid olman için memeciklerin oluşması gerekiyor seninki kabızlıktan zorlamaktan olmuştur. Dışkı dışarı çıkarken makat duvarına çok fazla sürtündüğü için olmuştur
Cigdemanne_01 [bilinmeyen] yok canım hemoroid olman için memeciklerin oluşması gerekiyor seninki kabızlıktan zorlamaktan olmuştur. Dışkı dışarı çıkarken makat duvarına çok fazla sürtündüğü için olmuştur