Sekersizkola Kızlar ikili testi yeni yaptırdım, kan testi verdik ve Dr ense kalınlığını ölçtü. Fakat internette izlediğim videolar daha detaylıydı. Sizin ikili testte Dr nelere dikkat etti?
Rabia95 Sekersizkola heryerine baktı, iç organları, elleri, kolları, bacakları, göbüşü, kafası, kalçası. Hepsine bakarken de ense normal, burun normal vs diyordu hemşirede yanında yazıyordu. Sonra fotoğraflarını verdi detaylı. Cinsiyetini de söyledi 🙏🏻
Gizemito Sekersizkola Benim doktorum ufak bir detaylı ultrason yaptı yani haftasıyla uyumuna baktı organlarının gelişimine 🤗 Sonra ense kalınlığı, burun bunlara bakıp yazdırdı ve kan verdim.
Caglab Sekersizkola Ben de 2 hafta once yaptırdım. Hızlıca haftasiyla uyumuna enseye ve burun kemiğine baktı. Normalde süren randevudan 3 4 dk anca uzun sürmüştür.
Sekersizkola Rabia95 ya bizim de yarım saat sürdü ultrason fakat ensesini dönmesini bekledik. Belki kendi görmüştür ama bize şurası iyi burası iyi demedi. Diğer doktorları izledim parmaklarını bile sayıyorlardı
Rabia95 Sekersizkola ya benim ki vurdu karnıma döndürdü çocuğumu 🥺 şekilden şekile girdi yavrucak 🥺 bacak arasını bile komple açtı gördük