Nurutku9090 Kızlar 27+2 haftalık gebeyim bebeğim karnımda boks yapıyor Sanki bende panik ataklık var bişey yokdur dimi
pera_ Nurutku9090 yaa ben böyle konuşulmasını pek onaylamıyorum nazar değer diye maşallah hareket etsin tabi etmemesinden iyidir ☺️
Arapgelin Nurutku9090 bendede panik atak var 😒 içinde kıpırdayınca korku oluyomu ben en çok bundan korkuyorum 😞
Mom9272 hunilimom kuzu sanada sorayım senin bebeğin vardı sanırım 🙈 30.haftamdayımda bebeğim çok sık toplanıyor neden olur kötü bşeymi
Nurutku9090 pera_ evet aslında ama ben direk noldu kız çok oynuyo kesin bişey oldu ayy panik atak çok kötü çok 😂😂
pera_ Nurutku9090 bende de var panik atak ama hareket etmediği vakit oluyor her an bekliyorum o yüzden hareketini
1Vera_ inancin_annesi bende de var hatta iki yıl ilaç tedavisi oldum bebek için ilacımı bıraktım. Benim kızım da çok hareketli maaşallah doktoruma sordum hareketli olması iyidir sağlıklı olduğunu gösterir dedi içim rahat çok şükür.
Tubasim Nurutku9090 nazar değer canım deme öyle 🤫 maşallah demeyi unutma,rabbim korusun evlatlarımızı
Marryy Nurutku9090 bende 27+2 yim kızım uysal olucak sanırım başından beri hareketleri sakin beni hiç rahatsız etmez sakin hareket eder😂
Zisan 34+0 sifirm kizim icerde hep halay basi cok hareketli hatta bunun icin erken dogum tehlikesi bile yasadim ilaclarla sancilarimi durdurdular cokkk hareketli ularim dogdugunda bu kadar hareketli olmaz 😭😭