Nil_ Melisa adında kızım var,bunun cinsiyet belli değil ama kız olursa Melina ya da Lavinya koymak istiyorum 😊 sizce nasıl bu isimler?
LawyerEce Nil_ Lavinya’nın anlamı ölüm çiçeği, bana kalırsa çocuğuma koymam 🙁 Melina & Melisa’da birbirine çok benzer Milena da güzel ama ben olsam Melina & Melisa tercih ederdim, Milena & Melisa’da iyi.
TTucett naslicanbal bu sizin yorumlamanız isimler ve anlamlarının önemi insan üzerindeki etkisi ve dinimizle alakası büyüktür. Herkes kendi bilir kendi çocuğu.
naslicanbal TTucett ama siz mitolojik birşeyi dinle karıştırıyorsunuz . Tanrı’lar ve Allah çok ayrı kavramlar. Bende Umay koyacağım o yüzden araştırdım . Ben inanmıyorum dinde ismin önemli olduğunu . Önemli olan ailenin doğru yetiştirmesi.
Eva26- naslicanbal Teşekkür ederim biraz nazlansanız mı acaba belki ikna için işe yarar belki iki damla gözyaşı 😂😂
Dga sedaaammc ayyy bende bu ismi düşünüyorum. Şu son dönem isimlerinden gına geldi artık yoksa çok güzel isimler var . Kızınız artık büyümüştür ama nasıl bi bebiş isim etkiliyor diyorlar ama hiç Alara tanıdığım yok 😅 merak ettim 🌸
Dga Dga yazmıştım size daha önce görmediniz 🤦🏻♀️😅 sedaaammc ayyy bende bu ismi düşünüyorum. Şu son dönem isimlerinden gına geldi artık yoksa çok güzel isimler var . Kızınız artık büyümüştür ama nasıl bi bebiş isim etkiliyor diyorlar ama hiç Alara tanıdığım yok 😅 merak ettim 🌸