buseyusuf27 sibeell24 ceylin lina kız olursa 😊 ceylin (cennet kapısı ) lina (cennetdeki hurma fıdesı )
Saribebek buseyusuf27 isimler çok güzel bayıldım . Allah nasıl ederse çocuğum olursa adını Ceylin Lina koyabilirim . Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah.
AnneCeren snm_ bende maya diyorum ve beğeniyorum ama etrafımda bir kişiden olumlu dönüt almadım . Üzgünüm 😟
LamiyaCetinkaya snm_ Büyükannemin adı 😍 Bir kızım olursa ben de Maya veya Raya düşünüyorum 🐝 Yanına da Umay ♥️
Kubraenes Zhrark Zeynep ( babasının süsü) Asel (cennetteki bal ırmağı demek ) ikisini de çok beğendik Zeynep Asel koyacağız allah kısmet ederse ☺️
Ilos96 fatmasti çok güzel bi isim dini program yapan birinin çocuğuna da bu adı koymuşlardı çok beğenmiştim adıyla güzel ömrü olsun inşAllah 😍
Zhrark [bilinmeyen] kaldi surda 1 ay hala net degil fikirlerinizi bekliyorum [bilinmeyen] beten ismi hosuma gidiyor kulaga guzel geliyor dimi:) zeynep ismini de esim cok seviyor
Zhrark [bilinmeyen] kaldi surda 1 ay hala net degil fikirlerinizi bekliyorum [bilinmeyen] beten ismi hosuma gidiyor kulaga guzel geliyor dimi:) zeynep ismini de esim cok seviyor