Denizesin Kızlar geçen ay reglimin son günü soğan kürune başladım bu ay regli oldum.sogan kürunu ictiginiz aydan sonramı hamile kaldiniz
meltemustafa Denizesin Soğan kürünü yaptığım ay hamile kaldım ve %70 oranında enfenksiyon vardı fitilde kullandım o ay hamile kaldım
Hll3840mhmt Denizesin bnde bu ay içme yumurtlama günlerini değerlendir olmazsa eğer diğer adetten önce başla adetin ilk 3 günü bırak sonraki 4 gün daha iç yumurtlama günlerinde içme canım
Astunazmn Denizesin bu ay bn sadece sohan suyu içtim ama vesile mi oldu bilemiyrm hic bekmemiyrdum hamile olmayi inan umudunuzu kaybetmeyin rabbim den isteyin o verecek zamani valti dolunca inan beklmedigin anda oluyor
asligkts Denizesin canım bende kullandım soğan kürü iki adet döneminde ilk adeti oldum sonrakinde olmadım hamile kaldım ama hamile kalmak istiyosan çok içme zaten soğan kürü 6 ayda sadece 15 gün içiliyo bence içme zaten temizlenmiştir rahmin de
Denizesin asligkts tamam canm bu ay icmeyeyim o zaman Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah anne olmayı.kac ayrr bekliyordun canm bebiş
Sltn01 Denizesin aralıkta kimyasal gebelik geçirdim sonra şubatta karar verdik canım . Yeni yeni istiyorduk bebek biz uzun bekleyiş yoktu bizim
Denizesin Astunazmn 8.aya girdik biz olmuyor soğan suyu içtim geçen ay yine yok.sanirim hayatımın duzensizliginden tam yumurtlama haftası tartışıyoruz en önemli haftada .
Astunazmn Gizemnaz_ evet canim 13 gun ictim aslinda onbes gun içecektim ama kaynanam ruyasinda gormus birak dedi
Astunazmn Gizemnaz_ canım 13 gun ictim ama aslinda onbesgun yaapmam gerekiyor kayınvalidem ruyasinda bebegimz oldugunu gorunce kizim hamile olablrsn birak dedi dusurur dedi bnde bıraktım gercekten hersey vesile ya bu ay cok umutsuzdum
Denizesin [bilinmeyen] 8.aya girdik biz olmuyor soğan suyu içtim geçen ay yine yok.sanirim hayatımın duzensizliginden tam yumurtlama haftası tartışıyoruz en önemli haftada .
Denizesin [bilinmeyen] 8.aya girdik biz olmuyor soğan suyu içtim geçen ay yine yok.sanirim hayatımın duzensizliginden tam yumurtlama haftası tartışıyoruz en önemli haftada .
Astunazmn Denizesin canim sakin umutsuzlaanma bn on aylik evliyim bak daha yeni oldu inan rabbim hic ummadigi anda veriyor