RumeysaBAkb Suan 4 haftalık hamileyim henüz ultrasonda gözükmedi ne zaman gözükür ve kalp atışı nr zaman duyulur?
Halimekinali123 RumeysaBAkb canım benim 6 haftalık tı ultrasonda gormedi vajinal ultrason da gordu cok minicikti kalbinide duydum cok sukur
asligkts RumeysaBAkb normal canım bende 8 haftalığım hala oluyor ben tam 6. Haftamda kalp sesini duydum bi sonra ki kontrol de duyarsın sende hayırlısıyla sağlıkla gelsin 🤲🏻🥰
Semihaerbek RumeysaBAkb evet zamanla geçiyor kasiklarda agrilariniz da olur dayanılmayacak dereceye gelirseniz doktorunuzla konuşabilirsiniz kanama olmadığı sürece korkmayın 🙏 hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
asligkts RumeysaBAkb şüphen varsa yarın git bence çünkü benim iki günde 2 4 katına çıkmıştı kan değerim ona göre tedbir alırsın sende
RumeysaBAkb asligkts kese gözükür mü acaba 3 kez kan verdim 2 şer kat artıyordu suan 1600 civarı olması lazım
RumeysaBAkb Tugce1803 geçen hafta 3 buçuk veya 4 dedi doktorum çok erken öğrendiğimi söyledi 5 olmam gerekiyor
RumeysaBAkb Tugce1803 ben polikistim reglim düzensiz oluyordu çocuk içinde 2 yıl uğraştık o yüzden bilmiyorum
Tugce1803 RumeysaBAkb bizde 2 yıl uğraştık hiçbir sorunda yoktu🤦🏻♀️doktor cuma kese görünür dedi ama ben salı gidicem galiba🤭
Tugce1803 RumeysaBAkb yarın keseyi görürsen haber et bana da🙋🏻♀️benim cuma 781 di daha da baktırmadım 3 kez kan verdim
RumeysaBAkb Tugce1803 bende 3 kez verdim ilk 18 di sonra 112 sonra geçen perşembe 430 du şuam sanıyorum 1000 i geçmiştir tabiki haber veririm