pamuk32 Sulen23 prilam Dr. Yoğun zamanlarda yine çıkarıyordum ama ona rağmen günüm rahat geçiyordu. Prilam candır 😅
Mervee88 Doktorum ilaç vermediği için yeşil elma yiyorum.. bende oldukça işe yarıyor deneyin hem en azından vitamin 😊
Tuba14- Priliam Dr kullanıyorum akşam yatmadan 1 tane içmem yeterli oluyo. İçmediğim zaman günüm zehir oluyo benimde
bebegim_28 Sulen23 naneli sakız tuzlu çekirdek bana iyi gelen şeyler şimdiler de erik de iyi geliyor çok zor bilirim bana ilaç da iyi gelmezdi 13 haftalık olduk çok şükür biraz daha iyiyim ☺️
Annem42 bebegim_28 bnde 15hfta 3günlügüm ama gecmedi blantlrm artı mıde agrımda basladı npcm blmyrm Bn bu kadar zor hamilelik yasamamstm Allah yardmcmz olsun
bebegim_28 Annem42 rabbim düşmanıma vermesin derler ya öyle bişey ben şimdilerde 2 3 gün iyiyim 2 3 gün bulantılar halsizlik bitiriyor beni 1 aydır baş ağrısı başladı napalım anne olmak kolay değilmiş ☺️☺️ rabbim yardımcımız olsun sağlıkla versin kucağımıza 🙏🙏
smy_krtl Haftamızdayız bıktım bulantılardan halsizlikten sürekli kilo veriyorum ilaç hiç fayda etmiyor 🥺 ilk kızımda da 7 kilo vermiştim ama bu kadar kötü değildim hemde ayakta çalışıyordum. Şimdi sürekli yatıyorum evde kızıma bile bakamayacak duruma geldim.
Annem42 bebegim_28 aynen canım amin Allah kımseyı yarı yoldds bırakmaz merhametli sefkatlı Rabbimiz var bizim dua edelim birbirimze
Kardelennx Sulen23 35+4 haftalık hamileyim hala kusuyorum sen düşün 😂 o vücutla ilgili bence bir ton ilaç kullandım her şeyi yaptım ama kesilmedi bulantılarım 😔
Magborax Byztk Canım merhaba bu iki ilacı bende kullanıyorum ikiside çok iyi geldi ama onzyd ilacının prospektüsünde gebelikte kullanılması tavsiye edilmez diyor , tedirginim açıkçası doktoruna bu konuyu danıştın mı