AhlasinAnasi BAŞINA HİÇ GEBELİK ZEHİRLENMESİ RİSKİ GELEN OLDU MU ? SON MUAYENEMDE EGER BÖYLE KİLO ALMAYA DEVAM EDERSEM GEBELİK ZEHİRLENMESİ YAŞAYABİLECEĞİM SOYLENDİ VE MORALİM ÇOK BOZUK 🤦
nil_sugra [bilinmeyen] 3 sene önce yaşadım tatlım. Ağır bir gebelik zehirlenmesiydi benimki. Ama bunun kiloyla alakası yok onu söyliyim. Yani kilo alırsan gebelik zehirlenmesi yaşamazsın. Bunun içşn farklı sebepler gerekiyor
AhlasinAnasi nil_sugra bebegin bacak boy uyumu yok gibi bişi söyledi . Böyle kilo almaya devam edersen küçük doğacak dedi .
AhlasinAnasi bebegim_28 nil_sugra bebegin bacak boy uyumu yok gibi bişi söyledi . Böyle kilo almaya devam edersen küçük doğacak dedi .
nil_sugra AhlasinAnasi canım başka bir doktora gitsen? Bu arada perinatologda detaylı ultrasona girdin mi?
AhlasinAnasi nil_sugra girdim o zaman hiç bı problem yoktu zaten bu zamana kadar herşey mükemmeldi çok şükür 🤲🤲
bebegim_28 [bilinmeyen] bence saçmalamışlat hiç böyle bir şey duymadım çok kilo olunca normal doğum zor olır hatta olmaz bunu biliyorum ama erken doğum ile alakalı bişey hiç duymadım