2melekannesiyim Selamlar kizlar adetime 4 gün var kasıklarımda ara sıra batma oluyor acaba bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Zsnbr 2melekannesiyim adet belirtisinde de oluyor o adetin geçsin 3 gün öyle test yap en azndn varda direk cıkar
_defnee 2melekannesiyim Ben hamileyken adet oldum sanmıştım sancı olmuştu yerleşme kanaması gelmiş hamileymişim meğer. Olabiliyor ama adet sancısında da oluyor
Serifeisitmir [bilinmeyen] daha önce hiç yaşamadıysan olabilir bende öyle olmuştu cunki anlık kasik katmaları yaşadım oturup kalktıkça mesela ama yinede test yapmanı tavsiye ederim
Serifeisitmir 2melekannesiyim yoksada üzülme hayırlısı değil-dir senin için ama insanın içine doğuyor gerçekten ben mesela bilmeden hamileyim diye geziyordum evin için de ama ben ovulasyon kullandım
Zsnbr 2melekannesiyim bnce hemen test yapma erken ögrnmenin anlamı Yk sdce daha çabuk strese girmene neden olur bekle adet gününde yap çıkarsa bide geciktikten 3 gün snra tekrar yap
mlkpkrr Ben adetime 2 gün kala test yaptm ve çizgiyi gördüm. Dediğin gbi iğne batmaları gbi batmalar olmşru birde kabızlık yaşamıştm, ader ağrısı gbi karın ağrılarımda olmuştu
Hamileanne _defnee kaç gün sürdü bu kanaman canm bide tam kırmızımiydî bide karîn ağrn oldu mu kanama olunca