Gzeynep Kızlar sancı olmadan sadece karnın sertleşip gevsemesiyle doğum başlar mi 37+6 yım sancm hiç yok ama devamlı karnım sertleşip gevsiuor🤔😥
Ysmn1 Gzeynep amin 🙏 ama az kaldı hissediyorum hayırlısı ile gelsin bebişler benim hep sol tarafımda hiç ayrılmıyor ordan sertleştiği zaman da alt tarfta baskı oluyor agrı giriyor ve sonrasında geçiyor heh tamam geliyor bu sefer diyorum yine yok 😂
zeynep_2020 Bebek kendini doğuma hazırlıyor o sertleşme dediğimiz şey sancıymış dün gece ebe söyledi bana dikkat et takip et dedi 37+ 5 her an doğum olabilir doğumun gelmiş dedi
zeynep_2020 Gzeynep evt aynı şeyi banada söylüyorlar bende yok o adet sancısı bugun bir ara girdi yürüyemedim hem belime hem kasığıma.. beklemek lazım
zeynep_2020 Gzeynep evt aynı şeyi banada söylüyorlar bende yok o adet sancısı bugun bir ara girdi yürüyemedim hem belime hem kasığıma.. beklemek lazım
Erengul Bende 38 haftaligim bende sertlesme cok oluyor ama hala gelmedi saglicakla gelsin bebisler inşallah Allah im kolay kurtarsin 👶