Baby17 Baş parmağımın eklemli etli kısmı inanılmaz kasılıyor ara ara şişiyor ağrıyor baya 20 haftalığım Karpal tünel diye bişey okudum yaşayan var mı
Betim Baby17 ben yaşadım canım senin haftanda , uyuşuyordu özellikle sabah kalkınca ağrı da oluyordu .. doktora söylediğimde magnezyum verdi günde bir tane maden suyu iç dedi geçti çok şükür:) 26. Haftamdayım şimdi
Tugceonal Baby17 ben 37 haftalık hamileyim benim de bir haftadır çok kötü ağrıyor . Resmen odun gibi oluyor parmaklarım
Melike3777 Baby17 canım sağ elim nerdeyse bütün parmaklarda uyuşukluk ve el içinde doğru sızlama oluyor bazen akşamları bazende sabahları daha yoğun oluyor nerdeyse 3 4 haftayı geçti hayla devam ediyor ve 32 haftalığım doktorum doğumdan sonra düzelir dedi ama bazen kasılmasına felan dayanamıyorum 🤦♀️
Betim Baby17 parmak değil ellerim kolum sallıyordum hissetmiyordum önderlere düşünün hissiz gibi ☺️Geçti ama
Sevtug Betim ya canm bendede var uyuşma arada kolum kitleniyor bisey yapamıyorum parmağının ucu uyuşuk salı doktora gtcem sanırım banada ilaç vericek iğrenç bir hissizlik var
Hbts Bendede oldu 14 haftadayiz hamileligimin ilk zamanlari oldu parmaklarim odun gibi sisti ve eklem yerleri cok sizladi. Simdi olmuyor odem oldugunda cok oluyormus biraz yediklerinize dikkat edin hamur isi ve tuzlu cok tuketmeyin