Aygunhatice_06 Gr1992 bn ozele gidiyorum doktorum ole dedi ilk gttigimde klp atisini duyduk ikincide 6 tup kan kultur testi yapildi bu gdisimede tarama ypicaz dedi
Aygunhatice_06 Herkes 12 yazinca bizde yanlis olfugunu dusunuyorum bnde bi carsamba gidince bakcam artik
Yakamoz050 Tugce-75 Merhaba, dr ilacın herhangi bir riskinden bahsetti mi. Benim de mide bulantılarım oluyor. Guvenle kullanilabilecek bi olac var mi doye merak ediyorum
Biricikkizimla Gr1992 bence 11 ya da 12 haftada git bende seninle aynıyım 11 haftamda gidicem randevu aldım cinsiyetini öğrenme şansımız var gittigimize değsin yani şu viruslu zamanlarda boşuna gitmiş olmayalım ama yine de sen bilirsin tabi ben böyle düşünüyorum
Gr1992 Bakalm ilaclarımın durumuna gore gıdıcm az kaldıysa tatlde olrsa gtmem gerek yoksa 1 hazırana randevu alırım 12+1 olms olurum
Tomrisme [bilinmeyen] ikili testte bebekte olan anomali riski ölçülüyor. Down Sendromu gibi mesela. Tabi bu olasılık veriyor net bir şey söylemesi mümkün olmuyor. Çıkan oranlara göre de doktor başka testlere yönlendiriyor.