Evet kızlar bende doğurdum sonunda ya inanamıyorum bile o kadar şaşkınım çünkü kendi sancimla doğurdum yapamazsın dediler çok da güzel yaptım 💪
Persembeyi cumaya bağlayan gece sahurdan sonra dedik ki film izleyelim eşim askerde olduğu için maalesef gorumcemle beraber dedik😂 Neyse açtık falan ama hiç bir belirtim yok oturduk izliyoruz kaynım görümcem falan. Saat tam 05.25 belimle kasıklarıma sancı giriyor, diyorum Merve sakin ol yalancı sancilarindir hemen gelen ilk sancılarla doğum olmaz salaklaşma😂 ama bir taraftan da dakika tuttum başıma geleceği bildiğimden.🙄 gayet düzenli gidiyordu 10 dakikada bir giriyordu. Kaynanamı kaldırdım dedim ben bugün doguruyorum bugün dogurmazsam daha dogurmam😄 hazırlan Acile gidelim dedi, dedim yok saat 9da doktor kontrolüm var dayanırım beklerim diye diye saati 8 ettim. Bi duşa girdim hemen hızlı hızlı hazırlandım çıktık doğru hastaneye. Nst’ye girdim hemen meraktan catliyorum çünkü acaba gerçek mi diye😂 Neyse öyle böyle sancı çeke çeke durdum nstde 20 dakika kadar. Kalktım kağıda bi baktım benim sancılarım tavan. Ama bilmiyorum ya yine de yorum yapmak istemedim hemen doktorun yanina gittim koşa koşa güle oynaya çünkü ne bileyim gerçekten dogurduğumu yani😂 Gittim yattık sedyeye baktı sancıların gayet iyi hadi çatala çık demez mi🤭😂 Aman dedim doktor bey korkuyorum😬 Bir de gülüyordu ben korkuyorum dedikçe ya neyse😬 çatı muayenesi yapmamıştı catima baktı gayet iyi dedi sonra açıklığa baktı 2 cm ve sancılarım düzenli 😬 Hemen yatisimi verdi saat 12de. Kaynanamı aradım doguruyorum çantaları al gel diye kadın şok tabi😂 yukarı çıktım bende yatisimi yaptilar kaynanamı bekliyorum giyinecegim ebe geldi dedi soyun açıklığına bakacağım. Eyvah dedim yine mi 🙄 Bir de baktı ki 3 cm olmuş hemen üzerini giyin biraz yürü dedi giydim geceliğimi yürüyorum ama sancılar yürütmüyor o kadar fazla sancım vardı. Bi yarım saat geçti geçmedi dediler 4 cm olmuş açıklık o sırada doktorum geldi o da baktı dedi dogumhaneye gidiyorsun yeterli bu kadar biraz da orda çek sancini. Ama keşke yukarda kalsam daha iyiydi . Ne gelen var ne giden bir de tektim dogumhanede başka doğum yapan da yoktu psikolojinin bozulmasina ramak kalmıştı😆 Neyse indirdiler beni doğumhaneye koluma serumu da taktılar bi taraftan sancilaniyorum felaket derecede sancılarım daha da arttı dogumhaneye inince korkudan olsa gerek😂 bir de nst bağladılar yemin ediyorum tam bir bela🙄 sonra beni bi bıraktılar 1 saat kimse gelmedi yanıma tabi ben artık ağlıyorum bağırıyorum ama kimsenin umurunda değildi gerçekten. Ebe geldi açıklığıma baktı 6-7 cm olmuş kalk biraz yürü suyunu patlatalım dedi neyse kalktım lavaboya gittim biraz dolandım ama nasıl dolandım hiç bilmiyorum. Saate bi baktım saat olmuş 5.30 nasıl geçti ben hiç anlamadım tabi ağrıdan sızıdan. Yatırdı beni suyumu patlattı bir de nst baglicam diyo resmen yalvardım onu bana bağlama diye😒 O zaman kalk yürü diyo ama kalkamıyorum sancın yok mu ikin diyo var ama ikinamiyorum da bir de suratsız bir ebe sanki dövecek gibiydi insan korkuyor tersler eder diye ki tersledi zaten 🙄 Ben biraz kalktım neyse duvarlardan tutundum squat yapıyorum o pozisyonda ikiniyorum falan dedim geliyor bu. Geldi yatırdı beni açıklığına bakacağım diye ikin dedi ama artık saat oldu 6.30 dayanamıyorum halim kalmamış her şeyi bosverdim o an ıkındım ıkınabildigim kadar kafası elime geliyor biraz daha ikin dedi biraz daha zorladım ama saldım kendimi sonra. Ağzım dilim zaten kupkuru yalvardım da 1 yudum su vermediler😒 5 dakika yat çatala alıyoruz seni dedi tamam dedim ama yatamıyorum kalkamıyorum zorladım kendimi kalktım duvardan tutuna tutuna çömeldim ıkındım son nefesime kadar. aldılar beni çatala. Allahım geçti karşıma bi iğne vurdu makatima doğru muhtemelen kesi attı hiç bilmiyorum ne içindi o iğne ama hala acıyor😆 Ben kendimi sıkıyorum artık son noktaya gelmişim diyorum Merve sen yaparsın ya öyle ya böyle doguracaksin güven kendine. Tuttum kenardaki demirlerden ikin ama sakın yarıda kesme dedi, tamam dedim 2 kez ıkındım sonra diğer ebe geldi karnıma bir bastırdı yukardan ikinmamla beraber kuzumun kafasının çıktığını hissettim sonrasi zaten gerçekten çok çok rahattı ya sanki o kafasının çıkması en zoruydu. Aldı kuzumu karnıma koydu sıcacıktı. Ama daha halim kalmamış bayıldım bayılacak duruma gelmişim bitti mi diyorum eşi çıkacak bitecek diyor bir bebek daha doğurdum resmen bir daha eşinin çıkması daha zordu😔 bi sıcaklık bi zorlukla da onu da hallettik ama benim gözüm hala yavrumda. Ebe de o sırada dikişlerimi attı ben kuzuma bakarken. Sordum ama söylemedi kaç tane dikişim olduğunu 😒 kalktım yürüyerek indim cataldan kuzumu da aldım kucağıma sancı cektigimiz odaya götürdüler bizi. Biraz orda yattık melegimle sonra odamiza aldilar bizi çok şükür bi sorunumuz sıkıntımız olmadi🥰 şimdi de o cektigim acılara sancilara gerçekten değer diyorum o kadar tatlı ki teyzeleri 2 günlük olduk bugün melekler gibi mis gibi kokusuyla yanımda yatiyor.🥰Biraz da uzun gibi oldu hakkınızı helal edin her biriniz, hepinizin de Anneler günü kutlu olsun meleklerim🌹Bu arada yazmayı unutmuşum Ultrasonda 3.100 gram demişti doktorumuz aynı gün 2660 gram doğdu minik kuşum 49 cm de boyumuz var teyzeleri.💪❤️