Astunazmn Kizlar 30 nisanda kan verdim 0,16 idi dun yani 9 mayista verdim 20,2 gec dollenme büyük ihtimalle yarin doktora gidecegim ama sizce kac haftalik boyle olan varmi
Astunazmn Aykan vala yarin gtcem doktora da cok heyecanlıyım ya hic beklemiyordum umutsuzdum mevlam oyle büyükki inan sadcee dua
Aykan Astunazmn kesinlikle öyle benim hiç ummadığım anda verdi rabbim neticeden haberdar et rabbim gönlündekini versin inşallah ❤️🌸
Astunazmn Aykan Allah raZi olsin insallah yazicam ya varya okdr agladim ki öğrendiğim de sadece rabbim sen buyuksun dedim ama hiç inanmadim olduguna ya
Astunazmn Ysmn_11 yok kuzum normalde doktor ile yumurtlama gunumi hesab ediyrduk ama bu ay ne doktora gttim ne ilac kullandim pko luyum zaten ama sadece sogan suyu kullandim ve inanki hic olacagim demezdim bu ay diğer aylar daha umitliydim
Nur5495 Astunazmn doktora değil de açıkçası bende o değeri gördüğümde iki günde bir sağlık ocağında kan verip iki katına çıkıp çıkmadığına bakmıştım bence şimdi doktora hiç para verme Sağlık ocağına git kontrol et 1500ün üstüne çktığında doktora gidip keseni görebilirsin, ben 1500 olduğunda da gittim göremedi 3000 olunca gözükmüştü kese.
Astunazmn Nur5495 kuzum doktora daha yeni gttim tekrar para vermicem on gun :) suruyor ya muddeti ondan bi gidim diyrm :)))))
Nur5495 Astunazmn sen bilirsin elbette ama doktora gittiğinde oda aynı şeyi söyleyecek ilk göremediğinde ağladım çok üzüldüm o yüzden söylüyorum ama gerek yokmuş 3000lerde gözüküyormuş çünkü kese
ezgymy Astunazmn bence doktora gitmek için çok erken gitseniz de kese görünmez zaten bu değerle. Sizin yerinizde olsam kan verip takip ederdim, beta yaklaşık 2000-3000 civarıyken görünüyor kese.
Nur5495 Astunazmn o zaman gidin tabi ben de gitmiştim bi heyecanla 1500 de olunca keseyi göremedi oturdum ağla ağla helak oldum neden gözükmedi diye Doktorda haftaya yine gel demişti şükür gözükmüştü cidden beta hcg 3000 aşağısı gözükmüyor, bide iki günde bir hep kan verdim iki kolumda mosmor olmıştu sağlık odağındaki hemşire de şaşırıyordu :)) bi sorun mu var dedi hatta ama iki günde bir ne kadar arttığını takip etmek istemiştim