Ilknur911 Kızlar 36.haftayı yarıladım kızım hala dönmüyor kafası yukarda napcam bilmiyorum normal doğum için hazırlamıştım kendimi olmayacak galiba😥 var mı aranızda 36. Haftadan sonra bebeği aşağı dönen yada etraftan duydunuz mu??
yefeninannesi Ilknur911 benim de bebeğim ters 37+0 hamileyim Bir arkadaşımın bebeği 39 da dönmüş bende bir umut bekliyorum dönmesini ama maalesef ki gün geçtikçe daha da zorlaşıyor dönmesi
Arassamet Ilknur911 arkadaşımın bebeği doğumdan bir gün önce döndü. Böyle olabiliyomuş. Allah hepimize kolaylık versn inşllah. Stres yapmamaya çalş canm.
Aysenn Ilknur911 Biz de 36. Haftamızdayız ve aynı durumdayız. Kızım dönmedi hala. Evet son ana kadar değişir diyorlar. Nasıl nasip olacaksa öyle gelecek sanırım, bir arkadaşımın kuzeninin doğum başladıktan sonra makat duruşa geri dönmüş olduğunu duydum bugün ve sezryna dönmüşler. Hayırlısı diye dua ediyorum artık... Icimizi rahat tutmaya çalışalım 👐💞
Ilknur911 yefeninannesi Bu haftalardan sonra dahada zor artık dönmez dedi doktorum😥 bende bir umut bekliyorum çok haraketli ama bir türlü aşağı dönmüyor😥😥
Cans Gebe okulunda aralıklı olarak rahime ışık kaynağıyla ışık tutulursa bebeğin ona yönelebileceği , onun dışında rahime doğru babanın konuşması ve müzik dinletmekte bebeğin sese yöneltebileceği söylenmişti . ☺ Belki faydası olur ☺
Ilknur911 Cans Çok teşekkür ederim canım babası çağırıyor kızım bu tarafa geel diye ama nafile ışık olayını deniycem inşallah bir işe yarar 🙏
Ilknur911 Aysenn. İnşallah canım her kıpırdayınca dönecek sanıyorum olduğu yerde debeleniyo yavrum 😍 Rabbim hakkımızda neyse hayırlısı onu nasip etsin
BBebegim Ilknur911 canım benim eltiminde aynıydı doktor ona duşa gir sıcak suyun altına karnına sabunla masaj yap suyla birlikte demişti ve cocuk o an döndü denemelisin.
tazeanneyasemin İnternette ters bebegi dondurme egzersizleri var mutlaka bakmanizi oneririm Ilknur911
EnginDenizim Ilknur911 gecen hafta bende dönmüyor diyodum canım bugün nst ye girdim ogrendim beyimiz dönmüş 37 hafta olacak yarin 🤗
Ilknur911 EnginDenizim Ayy çok sevindim inşallah bizim kız da döner haftaya kontrolüm var hakkımızda hayırlısı
EnginDenizim Ilknur911 inşaAllah gittiginde dönmüş olur annesi Rabbim hayırlısıyla kucagina almak nasip etsin canım