Kiymetlibebek Kızlar sizdede akıntı oluyormu benim akıntı önceden kremsi olurdu simdi sıvı su gibi oluyor bu normalmi 30 haftalik hamileyim
emrahedaeslemfamily Kiymetlibebek bende 8. Haftadayım sürekli akıntı oluyor . Normal mi bende bilmiyorum 🙄
NihalBurak Kiymetlibebek ben de 30+3 deyiz ay I şey bende de var daha önce krem gibiydi şimdi su gibi oluyor çamaşırımda
NihalBurak Kiymetlibebek ben de 30+3 deyiz ay I şey bende de var daha önce krem gibiydi şimdi su gibi oluyor çamaşırımda
Sevilayy Baharmert günlük ped pek önerilmiyor hamilelikte. Ki normalde de önerilmezken hamilelikte daha dikkat edilmeli deniliyor. O yüzden her gün iç çamaşırınızı değiştirmenizi tavsiye ediyor uzmanlar.
Baharmert Sevilayy hangi yazdığınıza cevap versem bilemedim 😂 dışarıda olduğum zamanlarda kullanıyorum ıslaklık hissi geliyor hiç duramıyorum o zaman evdeyken değiştiriyorum tabiki günlük ped kullanmıyorum🥰
Sevilayy Baharmert sitede problem oldu sanırım göndermedi bende üstüste basınca meğer hepsi gelmiş ahahahah 😂😂 evet dışarıdayken haklısınız o ıslaklık hissinden bende hiç hoşlanmıyorum.
Tubao Bu islalik hissi su gibi akıntı galiba herkeste var pek evham yapmamak gerek sanırım. Bende endişelenip duruyorum doktorumda her seferin anormal bir durum yok diyor