ozlemoz13 hilal_yener aynı gündeyiz canım ve nedense bende de aynı his var 🙈 sanki çarşamba perşembe doğurucam gibi 😂 birde bazen çok şiddetli sancılarım oluyor, sen ne durumdasın?
hilal_yener ozlemoz13 benimde çocuk bi topluyo kendini bi kasılıyo karnım sancılanıyo çok şiddetli olmasada rahatsız ediyor o beni
poyrazsmom_ hilal_yener 😂 38+1im bacak bacak üstünede atamadım yarın gece saatlerinde de doğuma gidecekmişim gibi geliyo benimde canım😂 inşallah hissettiğimiz gibi olur doğuralım bi an önce
Darkgod poyrazsmom_ ay 😂 dedim sana bennden önce doguracN diye bende hep bu hafta gelecekmiş gibi bı his var ama günü nu netlestiremmedim 😂 ama bu hfta içi olacak gibiya ne bilim sali kontrol bakalım
ilkaygulr hilal_yener ben denedim 37+4deyim atabiliyorum ama biraz zor bunu sürekli denicem bakalım olucak mi
Anne71 hilal_yener 35 e gircem yarın o boşluk var sancılarım çok siddetlendi sanci girince nefes alamayip elim ayagim boşalıyor resmen dünyayi gözüm görmüyor Yer oturup ayak üstüne atam dedim sirt üstü haliya yuvarlandim azcik daha zorlasam olacakti 😂😂
Flower47 Arkamiza yaslanacak miyiz bunu denerken acaba yoksa desteksiz bir sekilde yerde dik mi oturuyoruz 😄
cokkasmabeabi hilal_yener Hiç öyle bişey hissetmedim bı güç gelir falan diyorlar onu da yaşamadım gittik eğlendik bowling oynadık geldik eve gece uyku tutmadı falan derken yattım Çarşamba kontrol vardı sabahtan ağdaya gider sonra doktora giderim çatı muayenesi olacak diye düşünürken suyum geldi 🥴🤣🤣
cokkasmabeabi O his genelde doğum yakın olduğu için oluyor bizim grubumuz vardı herkes patır patır doğurmaya başlayınca ben de ha bugün ha yarın dogururum diye bekliyodum 😂
Eylulikraninannesi Kizcelerim olay soyle bebek kanala giriyor iyice kafası aşağıya iniyor ya o yüzden bacak bacak üstüne atamıyoruz😂 yani doğumu yaklasmislar bacaginyere bağlı gibi oluyor kaldiriyon ama acıyor atamıyorsun😂
Bsralemdar Eylulikraninannesi bu dediğini yapmaya çalıştım da değil bacak bacak üstüne atmak yaklaştıramıyorum birbirine bacaklarımı 😂
DenizEliz hilal_yener 37+2 bende aynıyım bide kız bebiş beklemez derler acaba öylemi ya sanki 38 ortası gibi doğurucam diye hissediyorum
DenizEliz hilal_yener ay bi an önce doğurmak istiyorum inşallah 38 ortasında gelir valla kilosu boyuda iyi çok şükür 🙄🤦🏻♀️🥰