hilal_yener Kızlar sanki 1 hafta sonra doğuracak gibi hissediyorum karnım iyicene aşağı düştü bizde şey derler ayağa kalktığında midenle karnın arasında 4 parmak boşluk varsa doğum her an olabilir derler 😀 37+1 bu arada
ozlemoz13 hilal_yener aynı gündeyiz canım ve nedense bende de aynı his var 🙈 sanki çarşamba perşembe doğurucam gibi 😂 birde bazen çok şiddetli sancılarım oluyor, sen ne durumdasın?
Eylulikraninannesi Kuzum otur yere çocuk şallar gibi uzat bacaklarini bacak bacak üstüne atmaya calis dik otur ama atamiyorsan 1 haftaya doğum olur derler dene bakalım benim kızımda ben denedim doğruydu 😂
Bsralemdar Eylulikraninannesi bu dediğini yapmaya çalıştım da değil bacak bacak üstüne atmak yaklaştıramıyorum birbirine bacaklarımı 😂
Eylulikraninannesi hilal_yener eskiler öyle derlermiş hep banada yaptırıyorlar di 38 e kadar atmıştım 39+3de. Doğurdum 38 den sinra atamadım hiç baş aşağıya iniyor ya açıyor demi 😂
Eylulikraninannesi hilal_yener eskiler öyle derlermiş hep banada yaptırıyorlar di 38 e kadar atmıştım 39+3de. Doğurdum 38 den sinra atamadım hiç baş aşağıya iniyor ya açıyor demi 😂
hilal_yener Darkgod doğumun yaklaştığını şöyle anlıyormuşuz canım yere oturup bebeği ayağımızda sallıyoruz ya aynı o şekilde ayaklarımızı uzatıp bacak bacak üstüne atmaya çalışcakmışız dik oturcakmışız
hilal_yener Darkgod ben daha önceden denediğimde atabiliyordum daha öncede okumuştum bunu şuan atamıyorum
Darkgod Eylulikraninannesi hilal_yener ben ilk defa denedim vallaha alt karnım ağrıdı sanki bacaklarımın arasında birşey koymuşlar
ilkaygulr hilal_yener ben denedim 37+4deyim atabiliyorum ama biraz zor bunu sürekli denicem bakalım olucak mi