6 ay boyunca büyük sıkıntılarımdan biri genital temizlik meselesi oldu. Hamilelik öncesi ağda bantları ile kendim halledebildigim bu işi ilk 3 aydan sonra yapamaz oldum (ağda bantları yapıştı, almadı, morarttı, hassasiyet yaşadım, ilerleyen aylarda her yerime ulaşamadım vs.) Mecburen hayatımda hiç jilet kullanmadığım o bölgeye jilet vurdum. Hem de 2 3 hafta arayla. Derken tüylerim resmen kıl oldu. Artık kendim ağdaya dönemem derken kuaförler de kapandı ve ben ne yapacağım doğumdan sonra hassas ve kanayan bölgeye jilet de vurmam imkanım olmaz diye kara kara düşünür oldum. Derken burada bir arkadaşın boncuk ağda başlıklı paylaşiminin altında tavsiye edenleri, üstelik benim durumuma gelmiş olup da önerenleri gördüm. Tavsiyelerde ısıtıcı makinenin markasının cok önemli olmadığını ama seçilecek ağdanın cok mühim ve kaliteli olmasi gerektigini öğrenip ne kaybederim ki diye almaya karar verdim. Iyi ki de almışım, Allah tavsiye verenlerden razı olsun🙏 bazı sitelerde acısız ağda diye geçsede bence bantlara nazaran %50 oraninda daha az acıtan bir ürün (Ağda tamamen acısız olamaz zaten bunu bilerek almıştım). Her şeyi ile 60 tlye aldigim ürünü ne kaybederim ki en fazla ağdaciya verecegim 2 ağda parasını çöpe attım sayarım dedim. Bu arada kuaförler açılsa bile virüs ve sterilizasyon endişem sebebiyle pek gideceğimi de düşünmedim. Yaklaşık 1 buçuk saatte (37. haftadayım o yüzden biraz uzun sürdü bence) tamemen tertemiz oldum. Bazı püf noktalara dikkat edildikten sonra resmen hayat kurtaran bir ürün olduğunu keşfettim. Eğer daha önce kendi kendinize hiç bir ağda tecrübeniz yoksa sizin için uygun olmayabilir bunu belirteyim. Çünkü sürüş ve çekiş yönü, hassas alanlara küçük parçalı uygulama, ısı ayarı vs. gibi noktalar önemli ama benim hikayeme benzer hikayesi olan herkese de rahatlıkla tavsiye ederim, açıkçası ben neden daha önce bu ürünü almamışım dedim. Bu başlığı ayni dertten muzdarip hamilelere yardimci olur belki düşüncesiyle açtım, çünkü bana da buradan bir kaç arkadaş yardımcı olmuştu konuyla ilgili, onlara da çok çok teşekkür ederim😊